Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi tineri au fost condamnați pentru că au șantajat o minoră. Au amenințat-o că vor face public faptul că au întreținut relații intime

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judecătoria Alba Iulia a emis soluția pentru doi tineri minori care sunt acuzați de șantaj. Victima celor doi este o fată minoră.

Potrivit rechizitoriului, în perioada noiembrie 2018 – aprilie 2019, inculpaţii au şantajat-o în mo repetat pe persoana vătămată minoră în vârstă de 15 ani prin ameninţarea cu darea în vileag a faptului că au întreţinut relaţii sexuale cu aceasta şi i-au solicitat în mod repetat diverse sume de bani şi ţigări.

Victima le-a oferit celor doi ţigări şi bani pentru a nu spune colegilor săi despre raporturile sexuale întreţinute cu ei. În total, minora a suferit un prejudiciu în cuantum total de aproximativ 1.020 lei şi 50 euro.

Instanţa de fond a decis, în 17 februarie 2021, ca cei doi să fie asistaţi zilnic pe o perioadă de 4 luni, respectiv 3 luni.

Pe durata executării măsurii educative a asistării zilnice au fost impuse obligaţiile de a urma un curs de pregătire şcolară sau formare profesională şi de a se prezenta la Serviciul de Probaţiune Alba la datele fixate de acesta.

Tinerii au mai fost obligaţi să plătească daunele materiale solicitate de partea civilă, dar judecătorul a respins acordarea de daune morale. Hotărârea poate fi atacată cu apel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea