Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi tineri arestaţi pentru tâlhării comise în Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reuşit probarea activităţii infracţionale a minorului S.N.B., de 14 ani, din Blaj şi a lui C.G.D., de 22 de ani, din Sebeş. În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că în perioada 11-15.06.2011, au acostat, în mai multe zile, pe raza municipiului Alba Iulia, patru persoane cărora, prin violenţă şi ameninţări, le-au sustras sume de bani şi telefoane mobile.
În data de 15.06.2011, în jurul orei 13.00, în timp ce se aflau în parcul din zona Casei de Cultură a Studenţilor, au sustras din ghiozdanul unui tânăr de 18 ani, 2 telefoane mobile iar S.N.B a încercat să sustragă, prin violenţă, o sumă de bani, unui minor de 12 ani după ce, anterior, a adresat injurii şi gesturi jignitoare mai multor persoane aflate în parc.
De asemenea s-a stabilit că cei doi sunt autorii furtului a două telefoane mobile, „subtilizare” comisă la data de 16.06.2011 din incinta unei instituţii publice din municipiul Alba Iulia.
La data de 17.06.2011, învinuiţii au fost reţinuţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.
Parchetul şi-a însuşit propunerea formulată şi i-a prezentat pe cei doi instanţei de judecată care a emis pe numele lui S.N.B. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 14 zile iar pe numele lui C.G.D. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea