Doi șoferi, prinși cu alcool „la bord”, de către polițiștii din Alba. Cea mai mare alcoolemie, 1.01 mg/l alcool pur

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din Alba au depistat în trafic doi șoferi, care conduceau în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1.01, respectiv 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 octombrie 2020, în jurul orei 19,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șard, comuna Ighiu, au depistat-o pe o femeie de 62 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 20.10.2020, în jurul orei 23,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din localitatea Ighiel, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419