Doi minori, ÎMPUȘCAȚI în cap, în urma unei altercații, chiar în fața unui liceu. Autorii nu au fost încă descoperiți

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Conform unor informații, doi minori de 16 și 17 ani au fost împușcați în cap, marți, cu un pistol cu bile, în fața unui liceu din Ploiești, potrivit publicației locale observatorulph.ro.

Conform sursei citate, Serviciul de Ambulanță Prahova a precizat că ”cei doi băieți de 16 și 17 ani cu traumatisme cranio cerebrale, prin împușcare cu pistol cu bile.”

ELIT

La rândul lor, polițiștii de la IPJ Prahova au anunțat că în jurul orei 13.30 a avut loc o ”altercație” în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizați cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieșt, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.

S-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continua cercetările pentru depistarea lor. La fața locului se află o echipă complexa de polițiști, care efectueaza cercetarea criminalistica a locului faptei.”

Sursa: stirileprotv.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419