Doi minori din Alba Iulia, săltați de polițiști, pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale

Marți 15 ianuarie, în urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea mai multe furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, situate pe raza municipiului Alba Iulia.

“Poliţiştii au stabilit că în perioada 19 octombrie 2012 – 14 ianuarie 2013, C.G., de 16 ani, împreună cu un alt minor de 15 ani, ambii din Alba Iulia, au comis 4 furturi din anexe ale locuinţelor şi din incinta unor societăţi comerciale sustrăgând produse alimentare, acumulatori auto, cabluri de cupru, scule şi motoare electrice, bunuri în valoare totală de 3.100 lei.

Elit ELIT

Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea recuperării prejudiciului şi stabilirii întregii activităţi infracţionale.

C.G. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 16 ianuarie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ Alba.

 foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136