Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi frați, trimiși în judecată după ce au bătut un cioban și l-au legat de un copac pentru a nu putea semnala poliția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul Judecătoriei Blaj sunt judecați doi frași din Roșia de Secaș, pentru lipsirea de libertate în mod ilegal, după ce în februarie 2020, cei doi au agresat un bărbat și l-au legat de un copac pentru a nu sesiza evenimentul.

Potrivit unui comunicat transmis la momentul incidentului, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi fraţi, cu vârste de 21 şi 16 ani, din comuna Roşia de Secaş.

″În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în cursul zilei de 25 februarie 2020, în timp ce se aflau la o stână, situată pe o păşune din localitatea Tău, unde aveau grijă de animale, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii în contradictoriu cu un bărbat de 41 de ani, din Blaj, care lucra şi el la aceeaşi stână, l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona capului. Ulterior, l-ar fi legat, cu o funie, de un arbore, pentru a-l împiedica să sesizeze agresiunea la care a fost supus”, se menţionează în rechizitoriu.

Victima a reuşit să se dezlege şi a anunţat poliţia, prin 112. Bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Potrivit certificatului medico-legal prezentat, acesta are leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri (M. Ilie şi M. Andrei) au fost trimişi în judecată de Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj. Procesul a început miercuri, 17 februarie, la Judecătoria Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea