Doi consilieri locali, din Ciuruleasa și Cugir, găsiți în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflictul de interese în materie administrativă în cazul a doi consilieri locali din Alba, prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

  • CIOARA NICOLETA, Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Comunei Ciuruleasa, Județul Alba – INCOMPATIBILITATE

În perioada 24 iunie 2016 – 09 octombrie 2017 a deținut și exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză
  • ORARIU MARIN, fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local al Orașului Cugir, Județul Alba – INCOMPATIBILITATE

În perioada 15 septembrie 2017 – 17 ianuarie 2020 a deținut și exercitat simultan funcția de consilier local și pe cea de director general în cadrul unei societăți comerciale de interes național, având ca acționar Statul Român reprezentat prin Ministerul Economiei și Comerțului.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419