Rămâi conectat

Actualitate

Doi ciobani din Alba, cercetați penal din cauză că au provocat un incendiu ce a distrus o colibă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

duba politie3Marți, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Zlatna au reuşit să-i identifice pe doi ciobani care se pare că au provocat un incendiu ce a distrus o colibă.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “în după amiaza zilei de 6 mai, Poliţia Orașului Zlatna a fost sesizată de  către un cetăţean din Feneş cu privire la faptul că, în noaptea de 3 spre 4 mai, i-a ars o colibă ce o avea amplasată în locul numit „Feneşasa – sub Piatră”. Prejudiciul a fost estimat de reclamant la valoarea de 2.500 lei.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de cercetare stabilind că incendiul a fost provocat de P.I.G., de 33 de ani din comuna Meteş şi B.V., de 46 de ani, din comuna Rădeşti, doi ciobani care în seara zilei de 3 mai s-au aflat în zonă, cu o turmă de oi şi care au făcut un foc, lângă colibă, pe care l-au lăsat nesupravegheat.

În urma incendiului, construcţia, realizată în cea mai mare parte din lemn, a fost distrusă în totalitate.

Faţă de cei doi ciobani, cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Zlatna, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253, alin. 4 din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea