Ziarul Unirea

Doi bărbați din comuna Lupșa, cercetați pentru tăiere ilegală și furt de arbori. Aceștia au fost prinși cu 10 metri cubi de material lemnos

În data de 22 iulie 2020, polițiștii Postului de Poliție Lupșa, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș au efectuat un control în locul numit ”Pârâul Ciorii”, pe raza localității Valea Lupșii.

Doi bărbați din Lupșa sunt cercetați pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori după ce au fost depistați de polițiști, în timp ce tăiau, fără drept, arbori din pădurea unui composesorat.

ELIT

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au depistat doi bărbați, de 23 și 33 de ani, din comuna Lupșa, care ar fi tăiat, fără drept, mai mulți arbori din specia fag, aparținând unui composesorat.

În apropierea locului în care au fost depistați cei doi, polițiștii au identificat aproape 10 metri cubi de material lemnos, care ar fi fost tăiat fără drept.

Față de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat și predat în custodia reprezentanților composesoratului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419