Rămâi conectat

Curier Județean

Doi bărbați din comuna Lupșa, cercetați pentru tăiere ilegală și furt de arbori. Aceștia au fost prinși cu 10 metri cubi de material lemnos

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 22 iulie 2020, polițiștii Postului de Poliție Lupșa, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș au efectuat un control în locul numit ”Pârâul Ciorii”, pe raza localității Valea Lupșii.

Doi bărbați din Lupșa sunt cercetați pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori după ce au fost depistați de polițiști, în timp ce tăiau, fără drept, arbori din pădurea unui composesorat.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au depistat doi bărbați, de 23 și 33 de ani, din comuna Lupșa, care ar fi tăiat, fără drept, mai mulți arbori din specia fag, aparținând unui composesorat.

În apropierea locului în care au fost depistați cei doi, polițiștii au identificat aproape 10 metri cubi de material lemnos, care ar fi fost tăiat fără drept.

Față de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de arbori, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat și predat în custodia reprezentanților composesoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea