Rămâi conectat

Actualitate

Doi bărbați beți din Cîlnic, cercetați penal pentru că au amenințat cu coasa mai multe persoane

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 12 august 2012, ora 22.10, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa unui local public din comuna Câlnic, s-a produs un scandal.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au aplanat scandalul iar în urma verificărilor efectuate au constatat că M.D., de 34 de ani şi M.R., de 32 de ani, ambii din comuna Cîlnic, județul Alba, fiind sub influenţa alcoolului,  au ameninţat cu o coasă şi o bâtă persoanele care erau în zonă.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost întocmit de către polițiști un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea cumpăra vaccinul HPV cu reducere de 50%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea cumpăra vaccinul HPV cu reducere de 50%

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că, începând de vineri, femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea procura vaccinul HPV, prin prescripţii de la medicul de familie, cu reducere de 50%.

„De mâine, femeile au o nouă şansă împotriva cancerului de col uterin! Începând de la 1 decembrie, nu numai fetele şi băieţii cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces uşor la vaccinul HPV! Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea procura acest vaccin, prin prescripţii de la medicul de familie, cu reducere de 50%”, a scris Rafila, joi, pe Facebook.

El arată că încurajează vaccinarea împotriva cancerului de col uterin.

„Ne preocupă sănătatea femeilor, le protejăm, iar cancerul de col uterin poate fi prevenit în totalitate. Încurajăm femeile să se vaccineze, iar mamele să îşi protejeze copiii cu vârsta între 11 şi 18 ani!”, a mai scris ministrul Sănătăţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare