Rămâi conectat

Actualitate

Doi bărbați beți din Cîlnic, cercetați penal pentru că au amenințat cu coasa mai multe persoane

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 12 august 2012, ora 22.10, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în faţa unui local public din comuna Câlnic, s-a produs un scandal.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au aplanat scandalul iar în urma verificărilor efectuate au constatat că M.D., de 34 de ani şi M.R., de 32 de ani, ambii din comuna Cîlnic, județul Alba, fiind sub influenţa alcoolului,  au ameninţat cu o coasă şi o bâtă persoanele care erau în zonă.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost întocmit de către polițiști un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea