Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi bărbaţi au fost descoperiţi gazaţi în case

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi – unul din Şibot şi altul din Vinţu de Jos – au fost găsiţi ieri dimineaţă morţi în case după ce, cu două-trei zile înainte, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon.
lLa Şibot, ieri dimineaţă pe la ora 12.00, poliţia din localitate a fost alertată de un vecin al decedatului care a intrat la bănuieli după ce nu a mai văzut victima de vreo trei zile. În prezenţa poliţiştilor a fost spartă uşa de la intrarea în apartamentul situat în centrul de comună şi a fost descoperit cadavrul bărbatului de 57 de ani, decedat de 2-3 zile. Medicul legist a constatat că decesul acestuia a survenit în urma intoxicaţiei acute cu monoxid de carbon.
lAl doilea gazat a fost descoperit în jurul orei 12.30, la Vinţu de jos, pe strada Bisericii. Bărbatul, avea în jur de 40 de ani şi locuia singur, având viciul alcoolului consumat în exces. Trupul bărbatului, decedat cu cel puţin trei zile în urmă, a fost descoperit cu groază, de o vecină care venise în vizită. Se pare că bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pornit aragazul şi a uitat să aprindă facăra.
În ambele cazuri, poliţiştii şi procurorii efectuează cercetări.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea