Rămâi conectat

Actualitate

Doi angajați ai unei firme din Alba Iulia prinşi în flagrant furând carburant din rezervorul unui camion al societății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sântimbru au depistat în flagrant delict doi bărbaţi care sustrăgeau combustibil din rezervorul unui camion. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt.

 

Potrivit IPJ Alba, “miercuri, în jurul orelor 12.30, poliţiştii Postului de Poliţiei Sântimbru, în timp ce executau activităţi de patrulare pe raza comunei Sântimbru, i-au depistat pe A.I.C., de 43 de ani, din comuna Almaşu Mare şi A.I., de 31 de ani din Alba Iulia, care sustrăgeau combustibil din rezervorul unui camion ce aparţine unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

 

Cei doi bărbaţi, angajaţi ai societăţii păgubite, intenţionau să vândă cei 20 de litri de motorină sustraşi din rezervorul autoutilitarei.

 

Faţă de A.I.C. şi A.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea