Rămâi conectat

Actualitate

Doi adolescenți din Alba Iulia, autori ai mai multor furturi de pe raza municipiului, au ajuns pe mâna polițiștilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Doi minori de 15 ani, au fost identificaţi de poliţiştii din Alba Iulia ca fiind principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi de cabluri

Joi 14 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi minori de 15 ani, ambii din Alba Iulia, ca fiind principalii suspecţi de comiterea, în perioada februarie – martie 2013 a mai multor furturi de cabluri din cupru, de pe raza municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în 15 februarie a.c., cei doi au sustras un cablu de alimentare cu energie electric de la o macara situată pe strada Vasile Alexandrii din Alba Iulia iar în data de 24 februarie au sustras două role de cablu de cupru și un flex. La data de 2 martie, au tăiat mai multe cabluri din instalaţia electrică a unui bloc în construcții, cu intenția de a le sustrage.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că în noaptea de 4/5 martie cei doi minori au sustras din garajul unui cetăţean din Alba Iulia mai multe piese din alamă pe care ulterior le-au valorificat.

Valoare totală a prejudiciilor cauzate prin faptele lor este de 3.500 de lei.

Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ministerul Afacerilor Interne cumpără drone pentru îndeplinirea diferitelor misiuni. Ordonanța, în ședința Guvernului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Afacerilor Interne cumpără drone pentru îndeplinirea diferitelor misiuni. Ordonanța, în ședința Guvernului În ședința de Guvern din data de 8 decembrie, se află și o ordonanță de urgență privind modalitatea de operare a sistemelor de aeronave fără pilor în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, dar și pentru desemnarea Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare