Rămâi conectat

Curier Județean

DJTS Alba: Tabere sociale pentru elevii din județ, la centrul de agrement Arieșeni, în perioada vacanței de vară 2018. Locuri disponibile și acte necesare pentru dosar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministerul Tineretului şi Sportului prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba, organizează, și în acest an,  tabere cu caracter social pentru elevi, în perioada vacanţelor şcolare, metodologia de aplicare fiind disponibilă pe site-ul Ministerului Tineretului si Sportului . www.mts.ro.

Beneficiarii taberei sociale sunt 65 de elevi proveniţi din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie( maxim 950 Iei/membru de familie).

Daca numărul elevilor este mai mare, selecţia acestora se va face în ordinea descrescătoare a mediilor generale din ultimul an şcolar încheiat, performanţe sportive şi artistice.Prioritate vor avea elevii care nu au mai beneficiat niciodată de o tabară socială.

Şcolile centralizează dosarele de participare pentru elevi şi le trimit spre avizare Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba. Pentru completarea dosarelor, şcolile pot cere acte doveditoare referitoare la anchetele sociale, de la primăriile de care aparţin elevii.

Dosarul de selecţie pentru fiecare beneficiar va cuprinde: cerere tip (conform anexa)

Documente care atestă faptul ca elevul este provenit din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie (ancheta sociala).

  • adeverinţa care atestă calitatea de elev în învăţământul de stat şi media generală din ultimul an şcolar încheiat; obligatoriu media 10 la purtare sau calificativul FOARTE BINE
  • certificat de naştere , CI (copie)
  • avizul epidemiologie pentru fiecare elev( eliberat de către medicul de familie cu 2 zile înainte de plecarea în tabără), iar cadrul însoţitor va avea carnetul de sănătate cu analizele medicale anuale efectuate(analize solicitate anual de către unitatea de învăţământ).

Oferta cuprinde o serie a câte 5 zile (5 nopţi) în centrul de agrement Arieșeni, în cursul vacanţei de vară 2018 , perioada 05-10.08.2018, pentru un număr de 65 de elevi plus 6 cadre didactice însoţitoare.

Se va asigura gratuitate ( cazare, masa, transport) la un cadru didactic însoţitor pentru un grup de 10 elevi beneficiari.

Vă rugăm ca pîna în data de 18 iunie 2018 să ne transmiteţi documentele care să ateste cele menţionate mai sus, la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba , str. Dr. Ioan Raţiu nr. 34 Alba Iulia”, a transmis DJTS Alba.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba va centraliza aceste date, va verifica documentaţia ataşată şi va aproba desfăşurarea taberelor în limita bugetului disponibil.

Persoane de contact Maxim Alexandru, telefon 0743313095, Liliana Sandru , telefon 0721984262, Gruita Adriana 0723294017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea