Dîrzu, președintele PSD Alba trebuie sa îî dea ”EXPLICAȚII” lui Dăncilă pentru scorul mic obținut în Alba la scrutinul din 10 noiembrie

Paul Voicu - Primar 2020

Dîrzu, președintele PSD Alba trebuie sa îî dea ”EXPLICAȚII” lui Dăncilă pentru scorul mic obținut în Alba la scrutinul din 10 noiembrie

Viorica Dăncilă a declarat că nu merge pe premisa excluderilor din partid. Președintele PSD a precizat că la ședința CEx de marți va fi făcută o analiză pe filialele județene, după alegerile prezidențiale, în care fiecare lider județean va explica scorul mic la scrutinul din 10 noiembrie, conform Mediafax.„Nu, nu venim cu ideea de a face excluderi.

Vom discuta pe fiecare județ, vom analiza fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mai bune. Vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare organizație în parte. E o analiză de partid normală, după alegeri. Fiecare președinte de organizație de județ trebuie să susțină ce a mers ce nu a mers”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

ELIT

Întrebată dacă la ședința Comitetului Executiv vor fi demiteri ai unor lideri de filiale județene, președintele PSD a răspuns: „Nu merg de la această premisă. Eu cred că este important să vedem unde s-a greșit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la rezultate mai slabe în anumite județe și să avem o abordare constructivă”.

Comitetul Executiv al PSD se va reuni, marți după-amiază, cel mai probabil la sediul din Kiseleff, unde social-democrații vor lua în discuție strategia de campanie și excluderea fostului ministru al Justiției Ana Birchall, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Mihail David - 2020

Conducerea PSD va analiza rezultatul obținut de Viorica Dăncilă la primul tur al alegerilor prezidențiale, potrivit surselor. De asemenea, echipa de campanie a social-democraților se va întruni miercuri în ședință pentru a discuta despre strategia electorală a Vioricăi Dăncilă dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...