Directorii generali de la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir – aleşi în Comitetul director al Societăţii Române de Pirotehnie şi Detonică

În Aula Academiei Mănăstirii „Brâncoveanu” din Sâmbăta de Sus – județul Brașov, a avut loc cea de-a XX-a Conferinţă a Societăţii Române de Pirotehnie şi Detonică (S.R.P.D.), eveniment organizat de Ministerul Economiei și Compania Națională Romarm București. Tema reuniunii a fost „Industria Națională de Apărare – file de istorie în contextul Anului Centenar al României”.

Au participat personalităţi din cadrul Forţelor Sistemului Naţional de Apărare (FSNA) şi din industria de apărare şi au fost prezentate lucrări de interes major pentru dotarea FSNA cu tehnică de luptă produsă de industria românească de apărare. Potrivit directorului general de la Societatea Uzina Mecanică Cugir S.A., ing. Mircea Trifan, printre subiectele aflate pe agenda dezbaterilor s-au aflat:

„Oportunități de participare a industriei de apărare la proiectele cadru ale Uniunii Europene în domeniul apărării, precum și la cele de înzestrare ale Forțelor Sistemului Național de apărare”;

„Tradiții în fabricarea armamentului și muniției la Societatea Uzina Mecanică Cugir S.A”;

„Studiul explozivilor termobarici cu efect mărit de suflu”.

La propunerea președintelui Societății Române de Pirotehnie și Detonică, general (r) Constantin Bodin, ing. Mircea Trifan (Uzina Mecanică Cugir) și dr. ing. Nicolae Mihăilesc (Fabrica de Arme Cugir) au fost aleși în Comitetul director (vicepreședinți) al S.R.P.D. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

doru 9 noiembrie 2018 at 1:53

Doi idioti intr-o noua comisie !

Demn de Caragiale!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...