Dinozaurii, tot mai puţini în… PSD-Park Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Zilele trecute, liderul social-democrat Ioan Dîrzu a avut mai multe întâlniri cu tinerii şi femeile din diverse organizaţii ale PSD Alba. „Aceştia mi-au solicitat ca procentul lor pe listele de candidaturi la alegerile viitoare să fie mult mai mare ca în prezent. PSD ca partid de stânga şi al oamenilor simpli a decis să promoveze pe listele sale pentru alegerile locale oamenii cei mai competenţi care vor să participe la dezvoltarea oraşului sau a judeţului. Spre deosebire de alte partide vom aloca un număr important de locuri femeilor şi tinerilor din oraş care vor să se implice în politică fără a face diferenţe în funcţie de veniturile persoanelor. PSD vrea să construiască în Alba un alt mod de a face politică, bazat pe competenţă şi aptitudini în a dialoga şi reprezenta interesele cetăţenilor” declară liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu.
„Presa a tot scris de-a lungul timpului că PSD Alba este un partid al „dinozaurilor” politici. Acum, media de vârstă în PSD Alba, în funcţii de conducere, este sub 40 de ani. Vă rog însă să analizaţi în paralel media de vârstă în funcţiile de conducere în PDL Alba şi în PNL Alba” a completat vicepreşedintele PSD Alba Ioan Florea. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

Coincidenta? 23 iulie 2011 at 13:54

Imediat mai jos de mesajul lui Florea apare o reclama la o crema pt hemoroizi. Oare sa fie o coincidenta sau cineva sa i-o fi adresat vesnic tanarului Florea, in mod ironic?

Raisa 24 iulie 2011 at 1:24

Nici o constructie nu se poate intemeia pe o distrugere. Iar, o inteleapta zicala romaneasca spune ca: ” Cine n-are batrani sa-si cumpere” …dar nu o pot intelege decat cei care n-au imbatranit degeaba, in viata sau in politica…

Adrian 24 iulie 2011 at 14:32

Cati „dinozauri”, mai vrei Darzule. nu ti de ajuns ca ai ramas tu? Nu ti se pare ca prezenta ta, ii deja prea mult pentru PSD Alba?

Comentariile sunt oprite