Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dinozaurii, tot mai puţini în… PSD-Park Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zilele trecute, liderul social-democrat Ioan Dîrzu a avut mai multe întâlniri cu tinerii şi femeile din diverse organizaţii ale PSD Alba. „Aceştia mi-au solicitat ca procentul lor pe listele de candidaturi la alegerile viitoare să fie mult mai mare ca în prezent. PSD ca partid de stânga şi al oamenilor simpli a decis să promoveze pe listele sale pentru alegerile locale oamenii cei mai competenţi care vor să participe la dezvoltarea oraşului sau a judeţului. Spre deosebire de alte partide vom aloca un număr important de locuri femeilor şi tinerilor din oraş care vor să se implice în politică fără a face diferenţe în funcţie de veniturile persoanelor. PSD vrea să construiască în Alba un alt mod de a face politică, bazat pe competenţă şi aptitudini în a dialoga şi reprezenta interesele cetăţenilor” declară liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu.
„Presa a tot scris de-a lungul timpului că PSD Alba este un partid al „dinozaurilor” politici. Acum, media de vârstă în PSD Alba, în funcţii de conducere, este sub 40 de ani. Vă rog însă să analizaţi în paralel media de vârstă în funcţiile de conducere în PDL Alba şi în PNL Alba” a completat vicepreşedintele PSD Alba Ioan Florea. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea