Din septembrie: Amenzi între 500 și 3.000 de lei pentru proprietarii care nu permit accesul reprezentanților asociaţiei în apartament

Potrivit modificărilor aduse la legea asociaților de proprietari, cei care nu vor permite accesul în locuință pentru reparații, lucrări sau în situații de urgență, după ce au primit preaviz motivat de la asociație, riscă o amendă de la 500 la 3.000 de lei.

Obligația proprietarului de a permite accesul în apartamentul său, în caz de reparații/lucrări sau în caz de urgență, există și în prezent, dar noua lege a asociațiilor de proprietari prevede o amendă țintită pentru refuzul proprietarilor.

ELIT

Amenda va fi cuprinsă între 500 și 3.000 de lei, potrivit Legii nr. 190/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, în vigoare de la 28 septembrie 2018.

Sursa: romaniatv.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 6 august 2018 at 8:44

Asa da,gata cu aia care niciodata nu recunosc ca au instalatii defecte si pun in pericol pe altii prin inundatii sau altele plus cei care aduna tone de gunoaie! Sper sa se poata si verufica apometrele,cum naiba de ex 4 persoane consuma mereu acceasi cantitate infima indiferent de luna! Nu va mai plangeti,in comunitate sunt reguli si obligatii,nu doar drepturi.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...