// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Din primăvară, Performanţa revine la… Ighiu! Discuţii cu autorităţile locale pentru finanţarea divizionarei terţe

În returul stagiunii 2017-2018, Performanţa Ighiu va reveni acasă, urmând să susţină jocurile interne pe stadionul din comuna Ighiu, după ce în turul campionatului a evoluat pe Stadionul “Cetate”.

Informaţia a fost confirmată de Armando Popescu, oficialul divizionarei terţe, acesta afirmând că în perspectivă se discută cu reprezentanţii primăriei Ighiu pentru o implicare financiară mai substanţială în primăvară în activitatea echipei pregătite de Mihai Manea. “Am avut deja o primă întâlnire, iar în scurt timp o să fie şi alte discuţii pe această temă. Trebuie să depunem un proiect de buget, să vedem cum îl vom structura, care vor fi cotele de implicare ale fiecărei părţi”, a menţionat Armando Popescu.

Performanţa Ighiu a intrat acum un an, mai precis la începutul lui 2017, într-o nouă etapă de finanţare, trecând în proporţie covârşitoare, din mâinile autorităţilor locale sub tutela investitorilor privaţi. De altfel, anul trecut, fondurile alocate de Consiliul local Ighiu au ajuns la 140.000 de lei, parte însemnată îndreptându-se spre achitarea datoriilor mai vechi. Acum, în acest moment, balanţa se echlilibrează, prefigurându-se spre un raport mai echilibrat (bani publici şi privaţi) în privinţa finanţării.

Divizionara terţă are la ora actuală o serie de jucători, Fetiţa, Iclănzan, Unguru, doriţi de cluburi din Liga a 2-a şi Liga a 3-a, nume precum Ripensia Timişoara, CS Mioveni, Pandurii Tg. Jiu sau ACS Şirineasa. “Nu ne opunem plecării niciunui fotbalist, dar trebuie să se producă în condiţii avantajoase atât pentru jucător, cât şi pentru club. Cu siguranţă însă, fotbaliştii aflaţi sub contract cu Performanţa nu vor merge în probe, sau să se pregătească cu alte echipe, până nu se vor finaliza tratativele”, a menţionat Armando Popescu

Dan HENEGAR