Rămâi conectat

Sport

Din postura de debutantă, Andreea Bogdan (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) – locul 4 la Balcaniadă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta Andreea Bogdan (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) a terminat pe poziția a 4-a în proba de 2000 metri obstacole din cadrul Campionatelor Balcanice Under 18. Sportiva blăjeană a abordat competiția din postura de debutantă și a încheiat cursa cu timpul 7.48.

“A fost primul său concurs internațional, au copleșit-o emoțiile. Este la prima sa experiență la acest nivel, iar condițiile s-au dovedit potrivnice, cu un vânt foarte puternic”, a declarat antrenorul Cristina Man (vicepreședinte al Federației Române de Atletism).

La finele lunii mai, Andreea Bogdan a devenit vicecampioană națională în aceeași probă, cu rezultatul 7.35. Din delegația tricoloră a făcut parte Alexandra Maria Hudea (CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) care a devenit vicecampioană balcanică pe 3000 de metri (10:07,50). La Bar, în Muntenegru, în cadrul celei de-a 19-a ediții a Campionatelor Balcanice rezervate cadeților, echipa României a cucerit 18 medalii (două medalii de aur, 6 medalii de argint și 10 medalii de bronz), bilanț cu care s-a poziționat pe locul 6 în clasamentul general. Primele trei poziții au aparținut Croației (8-1-4), Serbiei (5-7-0) și Turciei (5-4-6).

În același context precizăm că urmează două competiții importante pentru Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC “Mica Romă” Blaj) – Campionatele Naționale de seniori și tineret (24-26 iunie), respectiv finalele Campionatelor Naționale Under 20 (1-3 iulie), obiectivul fiind realizarea baremului necesar în vederea participarii la Campionatele Balcanice și Campionatele Mondiale. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea