Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Din nou eșec în Liga Națională de Rugby: CSM Bucovina Suceava – CSU Alba Iulia 33-14

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duelul echipelor ce înregistraseră 3 eșecuri din tot atâtea jocuri în Grupa A a Ligii Naționale de Rugby, meci contând pentru pentru etapa a 5-a, a revenit gazdelor, CSM Bucovina Suceava, ce au învins CSU Alba Iulia, scor 33-14 (20-0), determinantă în rezultatul final fiind derularea ostilităților fiind prima parte a jocului.

Punctele formației din Cetatea Marii Uniri au fost realizate de Adrian Socaci și Sorin Cerces, eseuri, transformate de Florin Țandea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din păcate, n-am avut nici inteligența, nici alte «arme» de acest fel pentru a obține un rezultat bun. Greșelile și precipitarea pot fi explicațiile adecvate acestui scor. O primă repriză slabă și o a doua repriză bună. Au fost câteva momente cheie în timpul partidei care altcumva gestionate, puteau duce la deznodământ diferit (evoluția meciului până prin minutul 17 și atunci când ne-am apropiat la 14-20). Ne vom agăța de partida cu Humorul pentru a putea obține puncte sau punct. Suntem dezamăgiți de rezultat, dar vom încerca în scurtul timp avut la dispoziție să mai îndreptăm din erori. Într-un fel aparte, meciul următor pentru noi este de «totul sau nimic». Nu intru in detalii, legat de acest aspect. Mulțumiri domnului Gică Văcaru care azi a fost pentru prima dată lângă noi”, a precizat istoricul Marius Rotar.

Ultimele două reprezentații înaintea play-out-ului, vor fi pe Stadionul “Cetate”, cu Rugby Club Gura Humorului (duminică, 29 mai, ora 11.00) și campioana CSM Știința Baia Mare (sâmbătă, 4 iunie). (


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea