Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Din motive medicale, baschetbalista Diana Ignat a ratat convocarea la lotul naţional Under 16 al României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Convocată la echipa naţională Under 16 a României de baschet feminin, talentata albaiuliană Diana Ignat nu a putut onora solicitarea, din motive medicale. Reprezentativa „tricoloră” este singura formaţie a României ce va evolua la Campionatele Europene, programate în 4-12 august, în Franţa, la Bourges.

Din păcate, din pricina acestor probleme apărute la genunchiul drept, Diana a ratat şanse participării la o competiţie extrem de importantă. „Din cauza unor dureri resimțite la nivelul piciorului drept în meciul cu Timișoara, din cadrul turneului de baraj pentru promovarea în Liga Naţională, Diana Ignat  nu reușit să se recupereze la timp pentru a participa la acțiunile lotului naţional”, a declarat antrenorul Valentin Urian (CSU Alba Iulia).

Diana Ignat se anunţă o jucătoare de reală perspectivă, debutând deja, la o vârstă fragedă, la echipa de senioare a CSU LPS Alba Iulia în respectivul turneu de promovare în Liga Naţională. În acest context, oficialii formaţiei universitare din Cetatea Marii Uniri intenţionează să o includă în stagiunea viitoare în lotul echipei ce va activa pe prima scenă, alături de alte două jucătoare ale LPS Alba Iulia, Andreea Fleşer şi Alexandra Bobar. “Şansele Dianei de a juca în sezonul viitor în Liga Naţională sunt minime. Asta pentru că va evolua în cadrul Campionatului Naţional Under 16, fiind 18 etape care se dispută sâmbăta şi duminica. Încă nu am purtat discuţii pe această temă cu conducerea CSU Alba Iulia, dar firesc că îmi doresc ca ea, dar şi alte jucătoare ale LPS Alba Iulia, să evolueze pentru echipa din primul eșalon”, a explicat Valentin Urian, antrenorul LPS Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea