Din ciclul, penalii noștri sunt mai deștepți și frumoși decât ai lor: PNL face zid în jurul lui Vosganian

Senatorii nu au încuviințat începerea urmăririi penale pe numele senatorului PNL, Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei.

Rezultatul votului a fost: 56 pentru și 72 împotrivă.

ELIT

Vosganian le-a multumit acestora pentru votul acordat si la coborarea de la tribuna l-a imbratisat pe senatorul PSD Georgica Severin.

„Le multumesc colegilor mei care au crezut in mine. Imi manifest speranta ca acest moment sa fie interpretat ca o victorie a democratiei si a corectitudinii Parlamentului”, a spus Vosganian.

Președintele Klaus Iohannis a reacționat prompt. ”Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție”.

ADEZIUNE PLUS

Stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

4 Comentarii

jupan pedelist 12 februarie 2015 at 17:15

Mda… asistam la „Romania lucului bine facut” de cacaKlau$ Iohanni$ !

Dorin 12 februarie 2015 at 20:13

Un parlament de toata rusinea!!!!

@ Dorin 12 februarie 2015 at 20:33

Domnul Iohannis o poate numi pe doamna Kovesi presedinte la senat si la camera (prin cumul) si rezolva operativ problema !

Lunetistul 13 februarie 2015 at 12:10

Daca esti nevinovat tovarase Vosganian, de ce trebuie sa stai sub fusta Parlamentului?. Doar celor care-au „pus botul la vrajeala” le este teama. Sa-ti fie rusine, parlamentar de doi lei.

Comentariile sunt oprite