Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Din aprilie, Horea Timiș va conduce o firmă de consultanță în managementul medical. Concept unic în România, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dr. Horea Timiș a spus că va înființa la Alba Iulia, în luna aprilie 2015, o firmă de consultanță în managementul medical – un concept unic în România ce are la bază analiza și optimizarea proceselor din entitățile medicale.

Horea Timis10Firma va avea ca scop final eliminarea pierderilor din sistem, scăderea costurilor, creșterea calității actului medical și creșterea satisfacției pacientului.

Conceptul privind analiza sistemelor de sănătate va avea metodologia Lean Six Sigma, iar firma va fi condusă de mai mulți specialiști din mai multe domenii, printre care și dr. Dan Silaghi, a spus Horea Timiș.

”Eu în privat voi face optimizare de sistem, analiză cost-beneficiu, management sanitar – consultanță în managementul sanitar. Am creat o companie cu consultanți din Canada, Italia, Austria, România. Prin ceea ce o să facem o să venim în folosul sistemului sanitar, să scanăm sistemul, identificăm erorile din sistem, erorile din procesele medical – arătăm ce nu merge, unde nu merge și eliberăm documente strategice de consultanță pentru spitale, pentru managerii de spitale și pentru administrația publică. Este un sistem care a fost creat și născut la Alba Iulia”, a precizat Timiș, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Prin această companie de consultanță Timiș a precizat că vrea să identifice bolile sistemului sanitar. Firma ar urma să presteze servicii nu doar pentru instituțiile din Alba ci va avea activitate în toată țara, a arătat Timiș. El nu va mai fi director al DSP Alba din 31 martie.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea