Din aprilie, Horea Timiș va conduce o firmă de consultanță în managementul medical. Concept unic în România, la Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Dr. Horea Timiș a spus că va înființa la Alba Iulia, în luna aprilie 2015, o firmă de consultanță în managementul medical – un concept unic în România ce are la bază analiza și optimizarea proceselor din entitățile medicale.

Horea Timis10Firma va avea ca scop final eliminarea pierderilor din sistem, scăderea costurilor, creșterea calității actului medical și creșterea satisfacției pacientului.

ELIT

Conceptul privind analiza sistemelor de sănătate va avea metodologia Lean Six Sigma, iar firma va fi condusă de mai mulți specialiști din mai multe domenii, printre care și dr. Dan Silaghi, a spus Horea Timiș.

”Eu în privat voi face optimizare de sistem, analiză cost-beneficiu, management sanitar – consultanță în managementul sanitar. Am creat o companie cu consultanți din Canada, Italia, Austria, România. Prin ceea ce o să facem o să venim în folosul sistemului sanitar, să scanăm sistemul, identificăm erorile din sistem, erorile din procesele medical – arătăm ce nu merge, unde nu merge și eliberăm documente strategice de consultanță pentru spitale, pentru managerii de spitale și pentru administrația publică. Este un sistem care a fost creat și născut la Alba Iulia”, a precizat Timiș, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Mihail David - 2020

Prin această companie de consultanță Timiș a precizat că vrea să identifice bolile sistemului sanitar. Firma ar urma să presteze servicii nu doar pentru instituțiile din Alba ci va avea activitate în toată țara, a arătat Timiș. El nu va mai fi director al DSP Alba din 31 martie.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

(D.S.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

u 18 martie 2015 at 16:07

Bai coplile… tu nu sti corect tabla inmultirii cu 7… Ce optimizari de costuri crezi ca o sa poti face ?

alo 18 martie 2015 at 18:04

daca ai ars gazu 4 ani in directia sanitara si acum inca trebuie sa identifici bolile sistemului, vai de capul tau amarat

Nicusor 19 martie 2015 at 7:34

fa ce stii si ce trebuie sa faci
lasa-i pe carcotasi sa vorbeasca
cine face o firma privata si are expertiza in spate nu poate da gres

sebesanu 19 martie 2015 at 22:30

FOARTE BINE HORICA …TINE-O TOT ASA…TE POT AJUTA SI CEI DE LA SANITAS…EI VORBESC INTRUNA DE NEREGULILE DIN SISTEM….SI AU SI DREPTATE

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...