Rămâi conectat

Actualitate

Din 4 septembrie: Se plătesc despăgubirile pentru persoanele care au constituit depozite la CEC pentru achiziționarea de autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cec daciaPersoanele care au constituit depozite la CEC pentru achiziționarea de autoturisme și ulterior le-au transferat la BRD, cu același scop, pot încasa despăgubirile începând de joi, 4 septembrie, potrivit unui comunicat al ministrului delegat pentru Buget, Bogdan Darius Vâlcov.

În prima zi bancară imediat următoare datei scadenței emisiunii de titluri de stat, respectiv 4 septembrie, persoanele fizice care au dreptul la despăgubire se pot prezenta la ghișeele B.R.D. – Groupe Societe Generale – S.A. sau C.E.C. Bank S.A., după caz, în vederea punerii la dispoziția acestora a sumelor cuvenite”, precizează comunicatul menționat, publicat miercuri.

Valoarea despăgubirilor acordate este de 45.682,79 lei din plafonul de 100.000.000 lei, aprobat inițial.

Pentru plata despăgubirilor, MFP a emis titluri de stat la data de 4 august 2014, cu scadența în data de 3 septembrie 2014.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea