Rămâi conectat

Cultură Educație

Din 21 octombrie va începe o nouă selecţie de dascăli pentru corpul de experţi în management educaţional

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe site-ul Inspectoratului Şcolar Alba (www.isj.albanet.ro) este afişat calendarul desfăşurării concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educațional, în anul 2013.

Înscrierile încep din 21 octombrie când se va afişa la sediul inspectoratului şcolar programul orar al înscrierilor, a numărului de locuri scoase la concurs şi a metodologiei de concurs. În perioada 21 – 28 octombrie va avea loc completarea formularului de selecţie online, în aplicaţia informatică, iar în 28 octombrie afişarea listelor cuprinzând candidaţii admişi în această etapă, în urma introducerii informaţiilor în formularul de selecţie online. În 29-30 octombrie: Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional aprobată prin OMECTS nr. 5549/2011, la inspectoratul şcolar, de către candidaţii declaraţi admişi după etapa de selecţie online, conform programului afișat, 31 octombrie-1 noiembrie: Inspectoratele școlare transmit la MEN lista candidaților declaraţi admişi după etapa de selecţie online, care la data înscrierii la selecție ocupă o funcție de conducere sau de îndrumare și control din inspectoratul școlar, precum și dosarele acestora, 4-7 noiembrie: Evaluarea portofoliilor candidaţilor de către comisiile de evaluare constituite la nivelul inspectoratului școlar, respectiv la nivelul MEN, 8 noiembrie: Validarea rezultatelor selecţiei de către consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar şi afişarea rezultatelor evaluării, în ordinea descrescătoare a punctajelor.

Depunerea contestațiilor la inspectoratul școlar, respectiv la MEN ca avea loc în perioada 11-15 noiembrie, iar soluţionarea acestora se va realiza până în 19 noiembrie. În 20-21 noiembrie va avea loc întocmirea, de către inspectoratele şcolare, a listelor cuprinzând candidaţii promovaţi şi înaintarea acestor liste la Ministerul Educaţiei Naționale,  iar în 22 noiembrie: Emiterea ordinului de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul naţional al experţilor în management educaţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea