Rămâi conectat

Actualitate

Din 2018: Poșta Română introduce plata cu cardul bancar la ghișeu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poșta Română va introduce, începând din 2018, plata prin card bancar la ghișeu, primele oficii în care vor fi instalate POS-urile urmând să fie cele din mediul urban, scrie profit.ro.  

„Instalarea POS-urilor se va realiza cu prioritate în subunitățile poștale informatizate din mediul urban, etapizat până la finele primului an de contract (estimăm a fi anul 2018)”, au confirmat reprezentanții companiei.

„Având în vedere dimensiunea rețelei CNPR și necesitățile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariați CNPR, service și mentenanță etc.), POS-urile se vor instala cu prioritate în subunități poștale informatizate din mediul urban, în prezent în număr de aproximativ 750, urmând ca, în baza unui grafic asumat de comun acord cu banca acceptatoare, până la sfârșitul anului 2 al acordului cadru, să fie atinse toate subunitățile poștale”, a mai transmis compania pentru Profit.ro.

La nivel național, Poșta Română are o rețea de aproximativ 5.600 de unități.

sursa: profit.ro, digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea