Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dimineață de coșmar pentru un bărbat din Alba, bătut în timp ce mergea la muncă: Lovit cu pumnul în cap, și-a pierdut cunoștința

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dimineață de coșmar pentru un bărbat din Alba, bătut în timp ce mergea la muncă: Lovit cu pumnul în cap, și-a pierdut cunoștința

Un bărbat din Alba a fost condamnat la plata unei amenzii penale în cuantum de 4.000 lei pentru săvârșirea infracţiunii de lovire sau alte violențe.

În actul de sesizare s-a reţinut în fapt, că la data de 07.07.2021, în jurul orei 06.30, persoana vătămată se deplasa spre locul de muncă, cu bicicleta, pe strada Viilor, iar inculpații și martorul se aflau în fața imobilului cu numărul 72, de pe aceeași stradă, unde consumau alcool, fiind cu toții în stare de ebrietate.

În momentul în care persoana vătămată a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 72, inculpatul s-a poziționat în fața bicicletei, determinându-l să oprească. La scurt timp, în mod spontan și fără niciun motiv, inculpatul, venind din spatele persoanei vătămate, i-a aplicat acestuia o lovitură cu pumnul în zona capului, doborându-l la pământ.

Persoana vătămată și-a pierdut cunoștința pentru câteva minute și a fost ajutat să-și revină de martora, care l-a spălat cu apă pe față.

Din certificatul medico – legal a rezultat că în urma agresiunii, persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 7.07.2021 prin lovire cu corp dur şi au necesitat pentru vindecare un nr. de 7 –8 zile de îngrijiri medicale.

În ceea ce privește atitudinea procesuală a inculpatului, instanța reține că acesta a recunoscut doar parțial acuzațiile, încercând să minimalizeze violența incidentului, aspect din care rezultă că acesta nu conștientizează gravitatea faptelor sale și nu își asumă întru-totul responsabilitatea acestora.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O tânără din Apuseni, ”fată de oraș” în timpul săptămânii și „fata cu animalele” de la munte, în weekend. Cum reușește Cristina Pașca să împace meseria cu creșterea animalelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără din Apuseni, ”fată de oraș” în timpul săptămânii și „fata cu animalele” de la munte, în weekend. Cum reușește Cristina Pașca să împace meseria cu creșterea animalelor Pe tânăra Cristina Ioana Pașca, din Gârda de Sus, comună din inima Munților Apuseni, am cunoscut-o încă de când era elevă pe băncile Colegiului Economic „Dionisie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea