Rămâi conectat

Actualitate

Diana Șoșoacă, senatoare a partidului AUR, acuzații grave: „Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Diana Șoșoacă, senatoarea din partea partidului AUR, a anunțat, sâmbătă seara, în cadrul unei transmisiuni live pe o rețea de socializare, faptul că a primit informații cum că cineva ar dori să o „interneze cu forţa in spital”. Senatoarea e printre persoanele vocale care s-au declarat împotriva purtării măștii de protecție, nerespectând regulole de protecție sanitară nici la consultările de la Palatul Cotroceni.

„Cinci persoane, din cinci direcţii diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregateşte infectarea mea şi a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARSCOV-2, dar nu va fi SARSCOV-2. Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forţa, pentru că eu în spital nu mă voi interna şi nici nu accept, nici copiii mei şi nici soţul meu şi nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziţi că aş fi internată în spital sau că aş avea Covid să nu credeţi aşa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viaţă grea cu mine în Parlament şi lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului şi a măsurilor”, a precizat Diana Şoşoacă, pe Facebook.

Senatoarea AUR a subliniat ideea internării sale forţate: „Dacă veţi auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregăteşte internarea mea, nu ştiu cum, vor fi în stare de orice”, a mai spus Şoşoacă.

Diana Şoşoacă nu a vrut să poarte cum trebuie masca nici la consultările politice de la Palatul Cotroceni, aceasta preferând să o ţină sub nas şi subliniind că are probleme de sănătate, ceea ce nu îi permite să o ţină pe nas, lăsând-o doar pe gură.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea