Rămâi conectat

Economie

DGFP Alba: Venituri suplimentare la buget de peste 3,2 milioane de lei după controalele din luna mai

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Alba a efectuat în luna mai a.c., un număr de 138 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care un număr de 67 au fost inspecţii fiscale.

Potrivit reprezentantului instituției, rezultatele globale înregistrate de organele de inspecţie fiscală s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 3,284 milioane lei, astfel: 2,127 mil.lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 1,137 milioane lei accesorii aferente diferenţelor calculate.

Pentru abaterile şi deficienţele constatate, organele de inspecţie fiscală au aplicat  23 amenzi contravenţionale în sumă totală de 20 mii lei.

Pentru prejudicii (prezumtive) create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 3,203 milioane de lei, DGFP Alba – Activitatea de Inspectie Fiscala a înaintat 4 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

De asemenea, în luna iulie a.c, inspectorii fiscali au soluţionat 192 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de  14,692 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de  420 mii.lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea