Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deținuții dintr-un penitenciar ar putea primi o rudecere a pedepsei dacă se vaccinează anti-COVID

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deținuții dintr-un penitenciar ar putea primi o rudecere a pedepsei dacă se vaccinează anti-COVID

Deținuții aflați într-o închisoare din nord-estul Franței ar putea beneficia de o reducere a pedepsei dacă se vaccinează anti-COVID. Este vorba despre o propunere avansată de vicepreședintele tribunalului din localitatea Sarreguemines, potrivit LCI.

Documentul de pe 10 august a fost semnat de vicepreședintele responsabil de aplicarea pedepselor. El a explicat că „prin măsura excepțională se dorește încurajarea vaccinării cu scopul de a se atinge imunitatea colectivă”.

Citește și: De la lingouri de aur la mașini, vacanțe și tradiționalii mici cu muștar : Cum încearcă guvernele lumii să-și convingă cetățenii să se vaccineze

Potrivit LCI, în notă se vorbește despre o reducere a pedepsei cu două luni. De asemenea, se spune că persoanele condamnate la violență conjugală, violență asupra minorilor, crimă și delicte de natură sexuală vor fi excluse de la reducerea pedepsei.

Propunerea va fi dezbătută de reprezentanții Parchetului și de judecători și, dacă va fi acceptată, ar putea fi aplicată începând din septembrie, scrie mediafax.ro.

Întrebat despre această propunere, ministrul de justiție din Franța a spus că este vorba despre „o inițiativă personală și locală”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea