Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Deținuți din Penitenciarul Aiud vor participa la Bursa locurilor de muncă de la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 24 aprilie 2015, începînd cu ora 09.00, 12 deținuți aflați în custodia Penitenciarului Aiud vor participa la Bursa locurilor de muncă organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, în Sala de conferinţe PAEM din Alba Iulia, informează Inspector principal de penitenciare Nicoleta Mătărîngă, purtător de cuvânt al intituției de detenție.

“Una dintre cele mai mari nevoi ale deținuților aflați în perioada de sfârșit a pedepsei este aceea de a identifica oportunutăți cât mai concrete de angajare ca vector principal pentru reintegrare socială. Informațiile și deprinderile obținute de către deținuții în cadrul Programului de pregătire pentru liberare organizat în penitenciar vor putea fi puse în practică prin cunoașterea concretă a locurilor de muncă disponibile precum și prin realționarea directă cu angajatorii prezenți la acest eveniment.

Profitînd și de această ocazie, o echipă de funcționari publici cu statut special din Penitenciarul Aiud va prezenta ofertele educaţionale ale instituţiilor de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile sistemului penitenciar

Acțiunea face parte din campania națională de promovare a meseriei de lucrător de penitenciare și vizează elevii din clasele liceale din anii terminali. Vor fi punctate atât avantajele și oportunitățile unei cariere în sistemul Administrației Naționale a Penitenciarelor cât şi varietatea ofertei de învățămînt pentru anul universitar și școlar 2015-2016”, se mai arată în comunicatul remis presei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Bogdan Ilea

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul de Florii, 27-28 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? De sărbătoarea de Florii, în data de 27-27 aprilie, Jandarmii din Alba vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente și locașe de cult din județ. De Sărbătoarea Floriilor, jandarmii vor fi la datorie pentru siguranța cetățenilor. Jandarmeria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea