Rămâi conectat

Actualitate

Deţinut decedat în Penitenciarul Aiud – a căzut din pat în timpul unei crize de epilepsie       

Alexandra Mates

Publicat

în

Marţi, în jurul orei 00.30,  la Penitenciarul Aiud, a decedat persoana privată de libertate H.M.C, în vârstă de 30 de ani, condamnată la o pedeapsă privată de libertate de 7 ani pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Persoana încarcerată se afla în evidenţele cabinetului medical cu afecţiuni medicale (epilepsie). În urma unei crize epileptice, acesta a căzut şi a suferit un traumatism cranian sever.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Nicoleta Mătărîngă, bărbatului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, de către personalul cabinetului medical al penitenciarului, până la sosirea serviciului SMURD Aiud, care a preluat persoana privată de libertate şi a transportat-o de urgenţă la Spitalul Municipal Aiud, iar de aici la Spitalul Judeţean Alba, unde a decedat.

Primele măsuri întreprinse de către conducerea Penitenciarului Aiud au fost: anunţarea familiei persoanei decedate, a judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, precum şi a organelor abilitate: Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, Serviciul de Medicină Legală Alba, Poliţia Municipiului Aiud şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Totodată, a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români

Unirea Ziarul

Publicat

în

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români O echipă de programatori români a dezvoltat o soluţie software bazată pe tehnologii de recunoaştere a vocii şi inteligenţă artificială (AI) care permite automatizarea părţi din scrierea de cod pe bază de comenzi vocale, scrie AGERPRES. Inovaţia a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea