Rămâi conectat

Actualitate

Deţinut decedat în Penitenciarul Aiud – a căzut din pat în timpul unei crize de epilepsie       

Alexandra Mates

Publicat

în

Marţi, în jurul orei 00.30,  la Penitenciarul Aiud, a decedat persoana privată de libertate H.M.C, în vârstă de 30 de ani, condamnată la o pedeapsă privată de libertate de 7 ani pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Persoana încarcerată se afla în evidenţele cabinetului medical cu afecţiuni medicale (epilepsie). În urma unei crize epileptice, acesta a căzut şi a suferit un traumatism cranian sever.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Nicoleta Mătărîngă, bărbatului i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, de către personalul cabinetului medical al penitenciarului, până la sosirea serviciului SMURD Aiud, care a preluat persoana privată de libertate şi a transportat-o de urgenţă la Spitalul Municipal Aiud, iar de aici la Spitalul Judeţean Alba, unde a decedat.

Primele măsuri întreprinse de către conducerea Penitenciarului Aiud au fost: anunţarea familiei persoanei decedate, a judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, precum şi a organelor abilitate: Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, Serviciul de Medicină Legală Alba, Poliţia Municipiului Aiud şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Totodată, a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 26 august 2024: Un nou val de căldură în România, cu temperaturi de peste 35 de grade şi disconfort termic. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis vineri, 26 iulie, prognoza meteo pentru intervalul 29 iulie – 26 august 2024. Potrivit specialiștilor, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea