Rămâi conectat

Ştirea Ta

Determină-l pe partenerul tău să renunţe la obiceiurile proaste fără a-l cicăli

Publicat

în

Ai un soţ, iubit, partener de viaţă pe care îl iubeşti, dar el ar avea nevoie de… unele îmbunătăţiri în câteva domenii. De exemplu poate că la început faptul că lăsa capacul de la toaletă ridicat nu era o problemă însă acum acest obicei îţi dă bătăi de cap. Dacă sari cu gura pe el şi eşti cicălitoare nu te ajută deloc. Majoritatea bărbaţilor reacţionează atunci când primesc un argument logic, un motiv bun pentru care ar trebui să schimbe ceva ce te deranjează pe tine. Iată câteva modalităţi prin care să îl determini să renunţe la obiceiurile care te stresează:
lLăsarea capacului de la toaletă ridicat – Aceasta este una dintre acele glume făcute mereu între bărbaţi şi femei, însă nu mai e atât de amuzant când în miez de noapte te aşezi pe wc şi… realizezi că nu e capacul lăsat! Soluţia: Mai întâi spune-i că e neplăcut să verifici de fiecare dată dacă eşti pe cale sau nu să… te bălăceşti. Spune-i că vrei să ajungeţi la un compromis şi sugerează-i să lăsaţi capacul închis complet, astfel încât să nu fie nici sus, în „poziţia bărbatului”, nici în jos, în „poziţia femeii”. Astfel amândoi trebuie să faci un mic efort…
lAceleaşi vechi întâlniri… – Te-a curtat, ţi-a cumpărat flori, te-a dus prin cele mai frumoase locuri. Apoi te-a câştigat şi de atunci în fiecare seară de vineri te duce la acelaşi restaurant şi poate undeva mai special de ziua ta… Ce s-a întâmplat cu ieşirile romantice, unde sunt??? Fără voia lor bărbaţii ajung să se facă vinovaţi de această rutină. Soluţia: fii tu creativă. Trimite-i de exemplu un link sau pune-i pe noptieră un ziar care prezintă concertul, filmul sau piesa de teatru pe care vrei să o vezi. Bărbaţii vor să ştie exact ce vrei.
lNu strânge după el – Au trecut ani de zile de când aduni şosetele murdare, ziarele, cănile de cafea goale lăsate prin toată casă şi ţi-a ajuns! Soluţia: Gândeşte-te mai întâi dacă aşa a fost tot timpul şi mai apoi spune-i cum te simţi să fii mereu ca o menajeră şi ce ţi-ai dori să facă el ca acest lucru să se schimbe. Sună simplu, dar funcţionează. Bărbaţii de multe ori nu fac ce ceea ce nu le-ai cerut să facă! Încearcă să îi spui că te înfurie şi te supără că tu eşti mereu cea care pune hainele deoparte şi dacă te-ar ajuta ca şi-ar pune singur hainele curate în dulap şi cele murdare în coşul din baie. Subliniază cât de bine te-ar face să te simţi acest lucru şi arată-i că apreciezi când el face ce i-ai spus.
lE dependent de telefonul său – Fiecare dintre noi avem multiple distrageri în timpul a ceea ce cândva obişnuia să fie timpul petrecut în familie, în cuplu. Ne facem vinovaţi de verificarea unui email sau de preluarea unui apel când nu e strict necesar. Problema apare atunci când eşti cu un bărbat care nu poate să îşi lase smartphone-ul din mână chiar şi atunci când trebui să îţi acorde atenţie. Soluţia: Pentru început spune-i că nu te bucură să îi vezi partea de sus a capului în timp ce el se apleacă peste un ecran mic şi că preferi mai mult faţa lui holbându-se la a ta. După ce i-ai arătat că nu îţi place asta asigură-l că nu o să îi ascunzi încărcătorul, dar spune-i că ai anumite aşteptări şi doleanţe. Spre exemplu fără mesaje şi telefoane în timpul cinei.
lNu te ascultă – De asta se plâng majoritatea femeilor în mare parte pentru că ele cred că sunt clare în privinţa a ceea ce îşi doresc – să fie ascultate şi să poată să îşi împărtăşească emoţiile – şi de cele mai multe ori nu sunt lăsate… E posibil ca iubitul sau soţul tău să nu ştie cum să reacţioneze. Soluţia: Aminteşte-ţi întotdeauna că atunci când un bărbat te iubeşte este dispus să facă aproape orice să te facă fericită. Aşadar asigură-te că eşti clară în privinţa a ceea ce îţi doreşti.
lSe uită la prea multe evenimente sportive la televizor – Cel mai probabil un bărbat care iubeşte echipa sau echipele favorite le-a iubit şi înainte să te cunoască pe tine! Diferenţa acum e că acum aveţi o grămadă de alte lucruri pe cap – o casă, un copil, prieteni etc. care fac ca dependenţa lui de evenimentele sportive de la TV să fie enervantă. Soluţia: Spune-i, într-un mod calm, că orele pe care le petrece stând pe canapea în faţa televizorului te fac să te simţi singură şi te supără. Oferă-i mai apoi o soluţie. Întreabă-l fără de care sport sau echipă nu poate să trăiască şi că poate să se uite la orice joc al acesteia, dar la altele doar în funcţie de programul familiei. De asemenea poţi încerca să implici întreaga familie în practicarea uniui sport.
lDezinteresat de apariţia sa din punct de vedere al îmbrăcăminţii – Pe mulţi bărbaţi nu îi interesează dacă cămaşa se potriveşte cu pantalonii sau dacă acestea nu sunt tocmai curate… Soluţia: Din fericire bărbaţii sunt bucuroşi să primească ajutor, mai ales când ştiu că femeile sunt fericite când ei arată bine. Decât să dai din nas când aleg să poarte ceva mai bine, îl duci la dulap şi îi dai alternative după care îi spui cât de sexy este îmbrăcat aşa.

Publicitate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Pompierii din Alba Iulia au salvat o pisică pe strada Vânătorilor. Felina s-a „blocat” la etajul trei pe un aparat de aer condiționat

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA | Pompierii din Alba Iulia au salvat o pisică pe strada Vânătorilor. Felina s-a „blocat” la etajul trei pe un aparat de aer condiționat

Pompierii din Alba Iulia au avut o misiune grea în această seară de vineri, 30.07.2021, fiind solicitați pentru salvarea unei pisici ce a rămas blocată pe un aer condiționat situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Vânătorilor.

Operațiunea de salvare a fost un real succes, iar pisica a fost adusă la sol teafără și nevătămată datorită echipajului de pompieri albaiulieni ce a intervenit la fața locului cu maximă promptitudine, profesionalism și seriozitate, așa cum o fac de fiecare dată!

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | „Ștrandul” din Alba Iulia : lucrări de curățenie și întreținere la fântâna arteziană din Parcul Unirii

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | „Ștrandul” din Alba Iulia : lucrări de curățenie și întreținere la fântâna arteziană din Parcul Unirii

„Joi, „ștrandul” din Alba Iulia, a avut parte de lucrări de curățenie și întreținere. Fântâna arteziană din Parcul Unirii a fost curățată și parcă, parcă, este pregătită pentru o nouă „vizită” din partea cetățeniilor ce doresc să se răcorească în lipsa ștrandului mult promis, ce întârzie să apară și aproape că se apropie de zeci de ani de absență.

Viitorul e aproape, în urmă cu câteva zile s-au demarat investiții și lucrări pe strada Alcala de Henares, printre care se numără și un pas către mult doritul ștrand, iar cu puțin noroc, că e nevoie mare,  până când unii dintre noi au să apuce vârsta pensiei, apucăm și să băgăm măcar degetul mic într-un luciu de apă public, decent, pe care oricine ar trebui să îl aibă și să și-l permită.”

Electrica Furnizare Discount

Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier între Vadu Moților și Lăzești: O șoferiță care nu purta centură, dusă la SPITAL, în urma impactului cu o altă mașină

Publicat

în

ACCIDENT rutier între Vadu Moților și Lăzești: O șoferiță care nu purta centură, dusă la SPITAL, în urma impactului cu o altă mașină

Un accident rutier s-a petrecut în cursul zilei de ieri, 29 iulie, pe drumul comunal Vadu Moților-Lăzești, în urma căruia o tânără a ajuns la spital.

Potrivit informațiilor date de cititorul ziarulunirea.ro, care a trimis pozele de la fața locului, tânăra șoferiță a încercat să „taie” o curbă, dar fără succes, întrucât a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula corespunzător.

În urma impactului, tânăra șoferiță a spart parbrizul cu capul, neavând pusă centura de siguranță.  La fața locului, a venit echipajul Smurd.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare