Rămâi conectat
Alba Music and Film Festival 2022

Ştirea Ta

Determină-l pe partenerul tău să renunţe la obiceiurile proaste fără a-l cicăli

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

Ai un soţ, iubit, partener de viaţă pe care îl iubeşti, dar el ar avea nevoie de… unele îmbunătăţiri în câteva domenii. De exemplu poate că la început faptul că lăsa capacul de la toaletă ridicat nu era o problemă însă acum acest obicei îţi dă bătăi de cap. Dacă sari cu gura pe el şi eşti cicălitoare nu te ajută deloc. Majoritatea bărbaţilor reacţionează atunci când primesc un argument logic, un motiv bun pentru care ar trebui să schimbe ceva ce te deranjează pe tine. Iată câteva modalităţi prin care să îl determini să renunţe la obiceiurile care te stresează:
lLăsarea capacului de la toaletă ridicat – Aceasta este una dintre acele glume făcute mereu între bărbaţi şi femei, însă nu mai e atât de amuzant când în miez de noapte te aşezi pe wc şi… realizezi că nu e capacul lăsat! Soluţia: Mai întâi spune-i că e neplăcut să verifici de fiecare dată dacă eşti pe cale sau nu să… te bălăceşti. Spune-i că vrei să ajungeţi la un compromis şi sugerează-i să lăsaţi capacul închis complet, astfel încât să nu fie nici sus, în „poziţia bărbatului”, nici în jos, în „poziţia femeii”. Astfel amândoi trebuie să faci un mic efort…
lAceleaşi vechi întâlniri… – Te-a curtat, ţi-a cumpărat flori, te-a dus prin cele mai frumoase locuri. Apoi te-a câştigat şi de atunci în fiecare seară de vineri te duce la acelaşi restaurant şi poate undeva mai special de ziua ta… Ce s-a întâmplat cu ieşirile romantice, unde sunt??? Fără voia lor bărbaţii ajung să se facă vinovaţi de această rutină. Soluţia: fii tu creativă. Trimite-i de exemplu un link sau pune-i pe noptieră un ziar care prezintă concertul, filmul sau piesa de teatru pe care vrei să o vezi. Bărbaţii vor să ştie exact ce vrei.
lNu strânge după el – Au trecut ani de zile de când aduni şosetele murdare, ziarele, cănile de cafea goale lăsate prin toată casă şi ţi-a ajuns! Soluţia: Gândeşte-te mai întâi dacă aşa a fost tot timpul şi mai apoi spune-i cum te simţi să fii mereu ca o menajeră şi ce ţi-ai dori să facă el ca acest lucru să se schimbe. Sună simplu, dar funcţionează. Bărbaţii de multe ori nu fac ce ceea ce nu le-ai cerut să facă! Încearcă să îi spui că te înfurie şi te supără că tu eşti mereu cea care pune hainele deoparte şi dacă te-ar ajuta ca şi-ar pune singur hainele curate în dulap şi cele murdare în coşul din baie. Subliniază cât de bine te-ar face să te simţi acest lucru şi arată-i că apreciezi când el face ce i-ai spus.
lE dependent de telefonul său – Fiecare dintre noi avem multiple distrageri în timpul a ceea ce cândva obişnuia să fie timpul petrecut în familie, în cuplu. Ne facem vinovaţi de verificarea unui email sau de preluarea unui apel când nu e strict necesar. Problema apare atunci când eşti cu un bărbat care nu poate să îşi lase smartphone-ul din mână chiar şi atunci când trebui să îţi acorde atenţie. Soluţia: Pentru început spune-i că nu te bucură să îi vezi partea de sus a capului în timp ce el se apleacă peste un ecran mic şi că preferi mai mult faţa lui holbându-se la a ta. După ce i-ai arătat că nu îţi place asta asigură-l că nu o să îi ascunzi încărcătorul, dar spune-i că ai anumite aşteptări şi doleanţe. Spre exemplu fără mesaje şi telefoane în timpul cinei.
lNu te ascultă – De asta se plâng majoritatea femeilor în mare parte pentru că ele cred că sunt clare în privinţa a ceea ce îşi doresc – să fie ascultate şi să poată să îşi împărtăşească emoţiile – şi de cele mai multe ori nu sunt lăsate… E posibil ca iubitul sau soţul tău să nu ştie cum să reacţioneze. Soluţia: Aminteşte-ţi întotdeauna că atunci când un bărbat te iubeşte este dispus să facă aproape orice să te facă fericită. Aşadar asigură-te că eşti clară în privinţa a ceea ce îţi doreşti.
lSe uită la prea multe evenimente sportive la televizor – Cel mai probabil un bărbat care iubeşte echipa sau echipele favorite le-a iubit şi înainte să te cunoască pe tine! Diferenţa acum e că acum aveţi o grămadă de alte lucruri pe cap – o casă, un copil, prieteni etc. care fac ca dependenţa lui de evenimentele sportive de la TV să fie enervantă. Soluţia: Spune-i, într-un mod calm, că orele pe care le petrece stând pe canapea în faţa televizorului te fac să te simţi singură şi te supără. Oferă-i mai apoi o soluţie. Întreabă-l fără de care sport sau echipă nu poate să trăiască şi că poate să se uite la orice joc al acesteia, dar la altele doar în funcţie de programul familiei. De asemenea poţi încerca să implici întreaga familie în practicarea uniui sport.
lDezinteresat de apariţia sa din punct de vedere al îmbrăcăminţii – Pe mulţi bărbaţi nu îi interesează dacă cămaşa se potriveşte cu pantalonii sau dacă acestea nu sunt tocmai curate… Soluţia: Din fericire bărbaţii sunt bucuroşi să primească ajutor, mai ales când ştiu că femeile sunt fericite când ei arată bine. Decât să dai din nas când aleg să poarte ceva mai bine, îl duci la dulap şi îi dai alternative după care îi spui cât de sexy este îmbrăcat aşa.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Bloc din Alba Iulia, „toaletă publică”, în apropiere de Primărie: „În fiecare zi găsim o noua surpriză”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

FOTO ȘTIREA TA| Bloc din Alba Iulia, „toaletă publică”, în apropiere de Primărie: „În fiecare zi găsim o noua surpriză”

Un bloc de locuințe din centrul municipiului Alba Iulia, chiar în apropierea primăriei, a devenit un adevărat focar de infecție pentru locatari. Pe lângă grafitti-ul de pe pereți și geamuri, locul este plin de mizerie și dejecții, din cauza oamenilor străzii și nu numai.

Un locuitor al acestui bloc ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini cu situația dezolantă din zonă, disperat ca nu se schimbă nimic.

„Aș dori să vă prezint vechea și noua toaletă publică din centrul orașului, pe Calea Moților, lângă primărie. În fiecare zi găsim o noua surpriză. Ar trebui construită o nouă toaleta publică în centru. Oamenii beau alcool, lasă resturi de țigări , mâncare, ambalaje chiar și urină”, spune omul sătul de această situație.

Elit - Gustul Desăvârșit

Potrivit cetățeanului această stare durează de mai mult de 2 ani și deși oamenii spun că au făcut sesizări pe aplicația Smart Alert Alba Iulia nu s-a schimbat nimic.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 9 august 2022, în municipiul Sebeș, la intersecția dintre străzile Sava Henția și Aleea Parc.

Potrivit cititorului ziarulunirea.ro care a trimis fotografiile pe adresa redacției, evenimentul rutier s-a petrecut din cauza unei neacordări de prioritate.

Poliția nu a intervenit în cazul de față, întrucât șoferii au încheiat o constatare amiabilă al acestui accident.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, nici o persoană nu a fost rănită în urma impactului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele Municipiului Sebeș - 2022

Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Lucrările desfășurate pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș au pus în încurcătură cetățenii din oraș care locuiesc în această zonă.

O femeie din localitate a expus problema în mediul online, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Am semnalat in privat Primaria Municipiului Sebes in legătura cu lucrările efectuate pe strada Dorin Pavel, însă nu am primit nici un raspuns.

Elit - Gustul Desăvârșit

De mai bine de doua săptămâni nu mai lucrează nimeni.

Groapa imensa e lăsată nesemnalizată de atunci, pe trotuare abia se poate circula pe jos, nu mai vorbim de intrat cu mașina in curte…”, a fost mesajul postat de femeie, pe pagina sa de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare