Rămâi conectat

Actualitate

Deși România a vândut peste UN MILION de doze de vaccin anticoronavirus rămase nefolosite, vom mai primi încă 200.000 de mii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mult de 200.000 de doze de vaccin anti-Covid, produse de companiile Johnson&Johnson și Moderna, ajung vineri în România.

CNCAV a anunțat că 93.600 doze de vaccin de la compania farmaceutică Johnson&Johnson sosesc vineri la Institutul Cantacuzino. Transportul pe cale terestră al dozelor este asigurat de firma producătoare.

Acestea vor fi depozitate la Centrul Național de Stocare, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național, scrie Mediafax.

Până în prezent, 987.700 de doze Janssen au fost recepționate, iar 431.018 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

Tot vineri vor sosi în țară și 111.600 de doze de vaccin Moderna.

Acestea vor fi depozitate la Compania Națională „Unifarm”, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național.

Până în prezent, 1.705.200 de doze Moderna au fost recepționate, iar 726.395 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger

Ioana Neag

Publicat

în

România lovită de un nou val de ninsori. Temperaturile scad, iar în multe zone va fi ger Primăvara se lasă așteptată, conform specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie. Se anunță ploi, vânt, vreme extrem de rece pentru această perioadă, ger și ninsori la altitudini mai mari de 1.500 de metri. Specialiștii de la Administrația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea