Rămâi conectat

Ştirea zilei

Desființarea unui post de referent și înființarea unuia de economist la Spitalul de Pneumoftiziologie, pe masa consilierilor județeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul ședinței Consiliului Județean Alba din data de 26 februarie, a fost înaintat spre aprobare un proiect de hotărâre privind aprobarea aprobarea modificării Stalului de funcţii al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud a solicitat modificarea Statului de funcţii în sensul înfiinţării/desfiinţării unor posturi din aparatul funcţional.

La Biroul resurse umane – Servicii interne (secretariat-registratură, arhivă):
– se desfiinţează un post vacant de referent tr. I;
– se înfiinţează un post vacant de economist gradul II.

Potrivit prevederilor art. 191 alin. 2 lit. a din O.U.G nr. 57/2019 privind Codul administrativ, preşedintele consiliului judeţean „întocmeşte şi supune spre aprobare consiliului judeţean regulamentul de organizare şi funcţionare a acestuia, organigrama, statul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare a aparatului de specialitate, precum şi ale instituţiilor publice de interes judeţean şi ale societăţilor şi regiilor autonome de interes judeţean”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea