Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Descoperă Rowmania” se întoarce la Alba Iulia – În 10 august albaiulienii vâslesc din nou pe Mureș alături de Ivan Patzaichin

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Marele sportiv Ivan Patzaichin îi invită din nou pe albaiulieni să se înscrie la competiţia de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania. Municipiul Alba Iulia se alătură ca organizator, pentru al doilea an consecutiv, evenimentului care reunește amatori ai sportului de caiac-canoe, pasionaţi de muzică  şi dezbateri pe tema turismului durabil în cadrul unei competiţii de caiac-canoe pe Râul Mureş.

Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit!

La Alba Iulia, duminică, 10 august, începând cu ora 9.30, în zona Podului peste Mureș (Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș).

Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al doilea an consecutiv la Alba Iulia. Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 31 august, la Tulcea.

Dacă veţi da curs invitaţiei noastre, vă rugăm să ne transmiteţi confirmarea de participare până pe 7 august, la adresa de e-mail [email protected]. Înscrierile se pot face și la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit”, transmit organizatorii.

*Program evenimentului:

9.30 – 11.00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit

11.00 – 11.15 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12.00 – 13.45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

14.00 – 14.30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul: Clubului Sportiv Unlimited, AQUA Carpatica, Apelor Române, Apa Nova București şi Radio România.

Reamintim că anul trecut, la prima ediție a evenimentului organizat la Alba Iulia s-au aliniat la start 12 echipe. Cel mai bun timp a fost scos de ISU Alba, locul secund a fost ocupat de Unlimited Activ Sportive, iar medalia de bronz a fost adjudecată de echipa STP-ului. Competiția a fost finanțată de Consiliul Local cu suma de 5.000 de euro. Pentru acest an suma ce va fi supusă spre aprobare consilierilor locali este de 30.000 de lei (potrivit listei cu alocările bugetare pentru evenimentele din 2014).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea