Rămâi conectat

Curier Județean

Deschiderea festivă a noului an universitar la Extensia Alba Iulia a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi 2 octombrie a.c, la Extensia Alba Iulia a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca a avut loc deschiderea festivă a noului an universitar 2012-2013.  În acest an au păşit încărcaţi de emoţii un număr de 135 boboci, studenţi pe mai multe specializări: 53 Inginerie Industrială, 30 Inginerie Economică Industrială, 52 Inginerie Mecanică (specializările Sisteme şi echipamente termice şi Maşini şi instalaţii pentru agricultură industria alimentară).

 La festivitate au participat prodecanul facultăţii de Construcţii de Maşini, prof.dr.ing. Mircea Ancău, prodecanul facultăţii de Mecanică, conf.dr.ing. Sanda Bodea şi directorul Extensiei Alba Iulia, prof.dr.ing  Sorin Grozav.

Prodecanul Mircea Ancău i-a felicitat pe noii studenţi pentru faptul că au acces într-o universitate care se află între primele 12 universităţi din ţară şi pentru că şi-au ales una dintre cele mai frumoase meserii, aceea de inginer.

Directorul Extensiei Alba Iulia, Sorin Grozav le-a transmis urarea de a ajunge exact în aceeaşi structură şi la examenul de licenţă de peste 4 ani şi de asemenea „in corpore” la stadiul de master.

La festivitate au mai participat alături de boboci, părinţii acestora, o bună parte a corpului profesoral care predă la Alba Iulia, dintre care amintim pe conf. dr. ing. Angela Pleşa, conf. dr. ing. Ştefan Bojan, prof. dr. ing. Dan Opruţa, prof. dr. ing. Nicolae Bal, studenţii din anii II, III, IV şi master.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea