Derby-ul Seriei a 5-a s-a încheiat, dar Armando Popescu (Performanța Ighiu) continuă „războiul” cu „U” Cluj și Adrian Falub!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Derby-ul Seriei a 5-a din Liga a 3-a dintre Performanța Ighiu și „U” Cluj s-a încheiat cu victoria clară a liderului, 2-0 (1-0), pe „Cetate”, dar războiul declarațiilor continuă între oficialii celor două grupări.

La finele partidei, Adrian Falub, antrenorul Clujului l-a atacat pe Armando Popescu, „principalul” Universității referindu-se și la polemica iscată între cele două cluburi pe tema locului de desfășurare a partidei. „Cred că la Ighiu adversarul ne-ar fi pus probleme, însă fotbalul este pentru suporteri. Faptul că jignești un club ca U Cluj nu pot să-l concep. Nu este normal, trebuie mai mult respect. M-a deranjat doar că un oficial poate să spună, în 2018, că Universitatea este un club născut dintr-un viol. De aceea fotbalul ajunge aici. Suntem în primele 10 cluburi din ţara asta, ca istorie, suntem şi am fost o echipă iubită şi ar trebui mai mult respect, dar poate asta este Liga a 3„, a adăugat Falub.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Armando Popescu, reprezentantul ocupantei locului secund nu a rămas dator și i-a dat replica fostului antrenor unirist, în mesajul său referindu-se și la implicarea politicului în sport.

*Armando Popescu: „Câștigă respectul, dacă vrei să fii respectat! Pe cine să respect?!”

Domnul Adrian Falub să se documenteze atent și apoi să se pronunțe, să-și aroge merite și să se bată cu pumnul în piept! Dacă este antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj, înființată de un grup de studenți români, la Budapesta, în 1919, atunci acel club nu este în primele 10 echipe din țară! Este primul în clasamentul all-time, ca și înfrângeri, în Liga 1! Să citească atent actul constitutiv al acestui club. Se vorbea de respect, dar pe cine să respect? Pe cei ce dau telefoane din birouri înainte de meciuri? Pe acel antrenor care și în tur și acum i-a înjurat ca un birjar pe cei de pe banca noastră tehnică? Pe antrenorul Adrian Falub care a fugit din Arad, „noaptea ca hoții”? Acea galeria care s-a încăierat în tribune la Galda de Jos, iar acum, la Alba Iulia, iar a avut probleme cu forțele de ordine? Respectul se câștigă, iar în primul trebuie tu să respecți, ca să primești respectul celorlalți„, a atacat dur Armando Popescu.

A respecta programul competițional este tot o formă de respect. Dacă U Cluj disputa intermediara cu CFR Cluj II înaintea meciului cu noi, poate aveau și ei jucători suspendați sau accidentați. Noi am jucat fără trei jucători, accidentați și căpitanul Adrian Potopea – suspendat, iar adversarii cu lotul complet. Pentru că au privilegiul să joace când vor și unde vor. Altfel spus, U Cluj joacă meciul din etapa a 16-a, după ce toate echipele au jucat etapa a 21-a„, a amendat Armando Popescu presiunile oponenților de a muta partida de la Ighiu la Alba Iulia.

*Armando Popescu: „Mutarea jocului, executarea unei comenzi politice!”

Fotbalul din România este în perfuzii, trăiește doar datorită ajutorului venit de la consiliile locale, unul politic până la urmă. Totul trebuie însă să aibă o limită. Am rămas tablou când am aflat despre povestea cu tăvălugirea terenului de la Alba Iulia și mi s-a întărit convingerea că am asistat la o imixtiune mizerabilă, executarea unei comenzi politice. Se știe respectiva vorbă despre politică, dar cred că ar fi bine ca asemenea persoane să rămână în bordelul lor politic și să nu-și extindă influențele în sănătate sau sport„, a acuzat dur Armando Popescu.

Dan HENEGAR

6 Comentarii

Hai Unirea 1 aprilie 2018 at 20:44

Se bate si „conducatorul” asta cu pumnul in piept,cand nu vor mai fii bani pentru echipa sa vedem atunci cine o sa fuga „noapte ca hoții”
Sa ii vedem la anu cu Unirea pusa pe fapte mari,daca in tur abia au scos un egal.Probabil ca si atunci o sa atace.

mim 2 aprilie 2018 at 8:25

Nu mai faceti reclama gratuita mocanului pe umerii „U” Cluj-ului. Omul e un franar sub acoperire mediocru. In loc sa-si afiseze retardul ( ex. informatiile cu infrangerile – pai ba zambila, „U” este singurul club care a luat parte in fiecare campionat de la infiintare,chiar daca a fost razboi si a trebuit sa mute echipa, adica a participat din 1919 de fiecare data. Fa tu calculele, daca te descurci, si vezi ce presupune sa joci 100 de ani sau 10 ani 🙂 ). De abia astept sa revina Unirea unde ii e locul si sa dispara in ceata (de unde au aparut) aceste echipe comunale de 2 lei.

Performanta 2 aprilie 2018 at 8:36

Ai dreptate! Diferența la meciul cu noi a fost ca portarul vostru nu a scăpat mingea în poarta când noi trageam de la 30m., asa cum s-a „întâmplat” cu alții.

Performanta 2 aprilie 2018 at 14:31

Băi deșteptule, când Ighiu era castru roman, voi nu existați. După alți 100 de ani ați apărut și voi ca bornă militară. Adică, stătea unu în vârful dealului și făcea focul, în caz ca apăreau cotropitorii. Ca la indieni. Pune mâna și citește istoria României și o sa constați că voi nu existați. Poate găsești informații mai multe în istoria Ungariei. Alea cu Matthias, Bathory și Beetlem.

U Cluj 2 aprilie 2018 at 19:45

Bai Jose Armando, taranus obosit, parca zilele trecute ziceai ca „U” s-a infiintat acum 2 ani dintr-un viol. Acum afirmi ca are cele mai multe infangeri in prima liga si e infiintata in 1919. Pai hotaraste-te bai obositule si lasa vrajelile astea de doi bani. Esti doar un frustrat. Normal ca avem multe infrangeri in Liga 1, daca avem o gramada de meciuri pe prima scena a fotbalului romanesc. Cum poti compara o echipa ca Ighiul cu „U” Cluj. Tot respectul pentru Ighiu si jucatorii de acolo, ei isi fac treaba cum pot mai bine si au jucat chiar frumos pe Cluj Arena, dar tu esti un mare gunoi. Hai in fata galeriei si spune ce ai de zis, nu te afirma in presa pe spatele lui „U”. Daca n-ai fi jucat cu „U” n-ar fi auzit nici dracu’ de tine.

Performanta 2 aprilie 2018 at 22:14

Nu, cu voi nu se poate compara nimeni. Voi sunteți buricul fotbalului. Aveți vreo 5 Campioni League și voi ați inventat mersul pe jos. Sunteți orășeni născuți în tramvai și cu stea în frunte. Doar ca acum treceți printr-o pasă proasta și jucați în liga a-3-a.Ca la ce pustiu aveți la mansarda e mult și asta.

Comentariile sunt oprite