Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Derby CSU-Cugir, deplasare la Cluj pentru Unirea, meci acasă pentru Galda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Derby CSU-Cugir, deplasare la Cluj pentru Unirea, meci acasă pentru Galda

În etapa a 13-a din seria a 9-a a Ligii 3 de fotbal o singură echipă din Alba va juca dincolo de granițele județului.

CSM Unirea Alba Iulia va întâlni la Cluj-Napoca formația Viitorul Cluj, vineri, de la ora 14.00. Uniriștii vin după un egal, 1-1, în derby-ul local cu CSU Alba Iulia, în care au fost gazde. În runda precedentă Viitorul Cluj a jucat în deplasare, în județul Mureș, cu cealaltă Unirea din serie, formația din Ungheni. Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0.

Stadionul „Cetate” din Alba Iulia va găzdui, vineri, de la ora 14.00, derby-ul județean CS Universitar din Alba Iulia – Metalurgistul Cugir. Va fi al treilea meci consecutiv pe arena albaiuliană pentru CSU, care a fost echipă oaspete în runda anterioară, egalând în prelungiri în duelul cu CSM Unirea Alba Iulia. Revenită pe teren propriu după trei deplasări consecutive, Metalurgistul Cugir a fost depășită, în runda trecută, cu 3-0, pe „Arena Cugir”, de ACS Târgu Mureș.

Industria Galda va juca al doilea meci consecutiv acasă. Industria va primi, pe „Galda Arena”, sâmbătă, de la ora 14.00, replica formației Avântul Reghin. Asta după ce în urmă cu o săptămână a jucat în propriul fief cu liderul Gloria Bistrița-Năsăud. Gloria a câștigat cu scorul de 3-0.

foto: facebook Csu Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea