Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Derby amânat la handbal masculin, CSM Oradea – Voinţa Savini Due Sebeş!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes - HCM Fagaras48Din pricina vremii nefavorabile, Federaţia Română de Handbal a decis ca etapa a 15-a a Diviziei A de handbal masculin să se dispute duminică, 2 februarie, în loc de joi, 30 ianuarie. În Seria B, din care s-a retras recent Extrem Baia Mare, Voinţa Savini Due Sebeş va juca derbyul rundei, în deplasare cu liderul, CSM Oradea, doar luni, 3 februarie, de la ora 14.30, în Sala „Antonio Alexe”

De asemenea, după ce nu a realizat niciun transfer în intersezon şi nu a disputat meciul de la Oradea, formaţia feminină HC Alba Sebeş a debutat sâmbătă, 1 februarie 2014, de la ora 11.00, meci extern cu CS Timişoara, victorie 25-23. Din Seria B a fost exclusă HC Vlady Oradea, pentru două neprezentări, rezultatele anterioare fiindu-i anulat, HC Alba Sebeş având 25 p, primele trei având cu un meci mai mult disputat decât conjudeţenele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea