Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul PSD Radu Coclici: Parlamentul a devenit o scenă de circ, iar reprezentanţii Guvernului sunt nişte clovni groteşti!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Deputatul PSD de Alba susţine că asumarea de joi a Guvernului Boc pe tema comasării alegerilor locale cu cele parlamentare de anul viitor reprezintă un nou exerciţiu de dictatură a actualei Puteri. „Parlamentul a devenit o scenă de circ în care Boc şi ai lui îşi produc prestaţiile jalnice. Am ajuns să îmi fie mie şi colegilor mei din Opoziţie ruşine de ruşinea lor! Este inadmisibil ca un demers de o asemenea importanţă precum cel al comasării alegerilor să treacă în asemenea mod de Parlament, ca gâsca prin apă, fără dezbateri, fără discuţii, fără nimic. Parlamentul e un decor trist, iar reprezentanţii Guvernului sunt nişte clovni groteşti”, a subliniat deputatul social-democrat într-un comunicat de presă.

Coclici a mai precizat că Puterea se manifestă dictatorial şi nu ţine cont de nici o lege sau reglementare în vigoare. „Dacă ar fi existat normalitate, ceea ce s-a petrecut astăzi (joi-n.a.) în Parlament nu ar fi fost posibil. Suntem în 15 decembrie, iar alegerile locale urmau să se desfăşoare anul viitor pe 6 iunie…Este la mintea cocoşului că s-a intrat în ultimele şase luni, când legile şi Constituţia spun clar că nu se mai pot face modificări la data alegerilor. Guvernul calcă din nou peste legi, peste firesc, peste tot, doar pentru a-şi satisface mizeriile electorale pe care le au în vedere pentru anul viitor”, a punctat Radu Coclici.

Deputatul PSD de Alba este de părere că moţiunea de cenzură a Opoziţiei va avea de această dată succes, deoarece „mai mulţi parlamentari ai PDL şi UDMR s-au cam săturat de conducerea lui Emil Boc”.

 Biroul de Presă al deputatului PSD Radu Coclici, 15 decembrie 2011


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea