Ziarul Unirea

Deputatul PSD Radu Coclici cere demisia lui Mircea Sandu, „singurul naş fără naş din România”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Deputatul PSD de Alba Radu Coclici solicită demisia preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, pe care îl consideră responsabil pentru starea în care se află în prezent cel mai iubit sport autohton. „Este incredibil cum România a ajuns, în ultimii ani, aproape de faliment în toate domeniile de activitate, inclusiv în sport. Oricine poate vedea cum se «culeg» acum rezultatele execrabilei guvernări a lui Băsescu şi a PDL. Până şi în sport, unde România era respectată peste tot, am ajuns să fim de râsul lumii şi să ne ia oricine peste picior, ca şi cum am fi o ţară din lumea a treia. Este inadmisibil ce se întâmplă cu sportul românesc şi în special cu fotbalul, dar, deşi vinovaţii există şi se văd, pe malurile Dâmboviţei nimeni nu este vinovat şi nu plăteşte”, a precizat deputatul Coclici într-un comunicat de presă.
Parlamentarul PSD a apreciat că numai din Alba sute de oameni şi-au achiziţionat bilete la meciul care urma să inaugureze „Naţional Arena”. „Am primit plângeri de la iubitori ai Naţionalei din judeţul Alba şi nu numai, care au renunţat chiar şi la concedii programate pentru a fi prezenţi la meciul de la Bucureşti, iar acum sunt îngroziţi din cauza anulării lui. Chiar dacă politicul nu poate avea nicio imixtiune în sport, în speţă în fotbal, ca suporter al echipei naţionale a României consider că preşedintele FRF trebuie să răspundă pentru minţirea a zeci de mii de oameni. Dacă ar fi fost un profesionist, acest «naş fără naş» al fotbalului românesc ar fi trebuit să ia măsuri de prevenţie pentru ca suporterii români să nu fie amăgiţi şi duşi de nas cu poveşti cu Messi şi Tevez. Argentinienii şi-au permis să ne sfideze pentru că Mircea Sandu şi cohorta lui de penibili nu au ştiut să negocieze cum trebuie! Cum să fii mare oficial al UEFA când nu eşti în stare să organizezi un meci amical? Evident întrebarea este retorică, dar e tragic ce se întâmplă în fotbalul românesc, unde, după ce ne bate oricine la orice nivel, acum nu mai suntem în stare să ne păstrăm nici măcar un minim respect în faţa lumii. Ar trebui ca Naşul să îşi dea demisia înainte de a cere despăgubiri, oricum a tras pe sfoară zeci de mii de oameni”, a comentat Radu Coclici. Deputatul PSD de Alba a mai subliniat că FRF a continuat în mod grotesc gestul de refuz al argentinienilor. „Cum să ceri unei ţări să-şi anuleze un meci programat pentru a juca cu tine? Este inadmisibil ce face acest Mircea Sandu. El vrea să facă Luxemburgului exact ce ne-a făcut nouă Argentina, este penibil să ceri un lucru pe care tocmai l-ai condamnat şi înfierat”, a conchis deputatul Coclici. (L.I.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Andrei 28 iulie 2011 at 4:50

Uh…nenea asta Coclici se pricepe la toate.

Nasul 28 iulie 2011 at 7:57

don deputat, cere tata demisia tuturor care n-au demisionat inca, cere-ti si demisia-ti, da sa stiu si eu : CAT DAI LA ZIAR PENTRU RITMICITATEA PROSTIILOR PE CARE TI LE PUBLICA? pune tata deoparte ca acusi ii gata „mandatul-surpriza” si …… e greu cu banul!!!!!!!!

alexandru 28 iulie 2011 at 9:17

domnule coclici te felicit, ai epuizat subiectele politice si treci la fotbal. astept cu interes sa ceri demisia bucatarului de la prima pentru exces de colesterol, sa ceri demisia lui diaconescu pentru esecul descoperirii elodiei, si a domnului tariceanu pentru ca a promovat o lege electorala prin intermediul careia parlamentarii de pe locurile doi si trei din colegiile electorale a reusit sa ajunga in parlament in detrimentul celor de pe locul inatai. nu ma refer la tine radule , tu esti o exceptie pozitiva.stii radule problema cu argentina e una reala, unii au atars atentia de cand s-a facut contractul ca multi membri ai nationalei argentiniene au jocuri importante la cluburi europene de prestigiu si nu vor veni la bucuresti. totul a fost o cacealma jucata excelent de sandu si omologul lui argientinian.( cel putin eu asa banuiesc) . dar trecand peste asta domnule coclici eu sunt genul de om care nutresc speranat ca intr-o zi vom avea o clasa politica mai profesionista, si in consecinta lipsita de persoana dumneavoastra.nutresc speranta ca la urmatoarele alegeri sa nu mai aveti loc pe liste la candidati eligibili daca nu din cauza incompetentei si figuratiei facute in parlament timp de 4 ani atunci macar pentru aglomeratia de pe listele usl.ca sa nu fiu partinitor nominalizez si un parlamentar al puteri icare iti face concurenta la figuratie pe bani publici : peres alexandru.articolul e bun radule, chiar excelent: sandu nu a stiut sa negocieze… de unde stii radule, erai la closet si auzeai discutiile?s-a semnat un contract, exista clauze de penalizari, problema e ca argentinienii e latini ca noi radule….sangele latin nu se face nemtesc niciodata….cu respect un mare fan al tau

Andrei S. 28 iulie 2011 at 10:37

Ma face sa rad omul asta. Sa inteleg ca PDL e de vina ca Mircea Sandu e la carma FRF? Cam asta pare a fi mesajul „ascuns”, dar uiti un detaliu important. Oare Mircea Sandu nu era la conducerea FRF-ului si cand la putere era PSD? Atunci de ce nu l-ai atacat? Doar de pe atunci rezultatele nationalei au inceput coborarea accelerata spre anonimat.
In toata aceasta mizerie in care traim, e drept, nationala ne mai putea aduce un gram de bucurie in suflet. Din pacate nu mai e cazul, dar macar ma consolez cu ideea ca la Euro U17 si Euro U19, pentru Romania au marcat doar albaiulieni crescuti la Unirea. Bravo lor!

Radu 28 iulie 2011 at 13:10

O mostra de inteligenta Pesedista! Omul acesta valoros politic a fost promovat de Ioan Rus viceprimar, de Ioan Dirzu deputat si…pacat de noi!
Si interesant, Radu Coclici l-a transformat pe Alexandru Retegan din somer, in director de deconcentrata. Deh, competenta pesedista. Asteptam femeile
social-democrate cu politicile publice despre cum sa-ti pastrezi barbatul la carma intretinerii familiei … ! Prin combaterea moralitatii cu mijloace proprii.
Oricum ar fi, ne distram!!!

Alin 28 iulie 2011 at 21:39

Va chinuiti in zadar comentand articolul. Radu Coclici nu scrie articole si nici nu citeste ziarul Unirea,faptul ca a fost facut deputat la apelul de seara spune totul .Noroc cu Sandu Retegan care a muncit pentru el si merita el acest colegiu pentru ca era mai aproape de oameni .Radu este un om terminat nu va mai obositi ajunge ca si PSD Alba la lada de gunoi.

Comentariile sunt oprite