Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul PSD Radu Coclici cere demisia lui Mircea Sandu, „singurul naş fără naş din România”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PSD de Alba Radu Coclici solicită demisia preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, pe care îl consideră responsabil pentru starea în care se află în prezent cel mai iubit sport autohton. „Este incredibil cum România a ajuns, în ultimii ani, aproape de faliment în toate domeniile de activitate, inclusiv în sport. Oricine poate vedea cum se «culeg» acum rezultatele execrabilei guvernări a lui Băsescu şi a PDL. Până şi în sport, unde România era respectată peste tot, am ajuns să fim de râsul lumii şi să ne ia oricine peste picior, ca şi cum am fi o ţară din lumea a treia. Este inadmisibil ce se întâmplă cu sportul românesc şi în special cu fotbalul, dar, deşi vinovaţii există şi se văd, pe malurile Dâmboviţei nimeni nu este vinovat şi nu plăteşte”, a precizat deputatul Coclici într-un comunicat de presă.
Parlamentarul PSD a apreciat că numai din Alba sute de oameni şi-au achiziţionat bilete la meciul care urma să inaugureze „Naţional Arena”. „Am primit plângeri de la iubitori ai Naţionalei din judeţul Alba şi nu numai, care au renunţat chiar şi la concedii programate pentru a fi prezenţi la meciul de la Bucureşti, iar acum sunt îngroziţi din cauza anulării lui. Chiar dacă politicul nu poate avea nicio imixtiune în sport, în speţă în fotbal, ca suporter al echipei naţionale a României consider că preşedintele FRF trebuie să răspundă pentru minţirea a zeci de mii de oameni. Dacă ar fi fost un profesionist, acest «naş fără naş» al fotbalului românesc ar fi trebuit să ia măsuri de prevenţie pentru ca suporterii români să nu fie amăgiţi şi duşi de nas cu poveşti cu Messi şi Tevez. Argentinienii şi-au permis să ne sfideze pentru că Mircea Sandu şi cohorta lui de penibili nu au ştiut să negocieze cum trebuie! Cum să fii mare oficial al UEFA când nu eşti în stare să organizezi un meci amical? Evident întrebarea este retorică, dar e tragic ce se întâmplă în fotbalul românesc, unde, după ce ne bate oricine la orice nivel, acum nu mai suntem în stare să ne păstrăm nici măcar un minim respect în faţa lumii. Ar trebui ca Naşul să îşi dea demisia înainte de a cere despăgubiri, oricum a tras pe sfoară zeci de mii de oameni”, a comentat Radu Coclici. Deputatul PSD de Alba a mai subliniat că FRF a continuat în mod grotesc gestul de refuz al argentinienilor. „Cum să ceri unei ţări să-şi anuleze un meci programat pentru a juca cu tine? Este inadmisibil ce face acest Mircea Sandu. El vrea să facă Luxemburgului exact ce ne-a făcut nouă Argentina, este penibil să ceri un lucru pe care tocmai l-ai condamnat şi înfierat”, a conchis deputatul Coclici. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea