Deputatul PNL Florin Roman va intra în greva foamei. Protestul se va desfășura într-un cort, instalat în Parlament, lângă biroul lui Dragnea

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat că va intra în greva foamei și, la începutul sesiunii parlamentare, se va muta într-un cort instalat în Parlament, lângă biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Parlamentarul albaiulian va intra în greva foamei în semn de protest față de „sabotarea” tuturor proiectelor care vizează Centenarul Marii Uniri. Liberalul este de părere că PSD, ALDE şi UDMR sabotează proiectele destinate aniversării a 100 de ani de la Unire.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Dorinţa mea a fost să întreprind acest demers în faţa sălii de plen, lângă cabinetul preşedintelui Liviu Dragnea. M-am şi pregătit deja. Voi veni cu cortul, cu un scaun, cu o saltea pe care va trebui să mă întind, în dorinţa de a-i trezi pe guvernanţi. Nu se poate să aloci 4,5 milioane de euro politic pentru un judeţ condus de un baron PSD, Vrancea, şi să arunci Alba Iulia în derizoriu”, a declarat Roman, potrivit Realitatea TV.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Am rugat să am o zonă de acces spre o toaletă pentru a-mi face igiena personală cât de cât într-o zonă apropiată”, a mai spus el.

Dacă i se interzice greva în Parlament, deputatul PNL îşi va instala cortul în curtea Parlamentului.

Deputatul a mai protestat față de acest lucru în urmă cu câteva luni, printr-o grevă japoneză.

Sursa: realitatea.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

greata si iar greata 24 august 2017 at 18:29

Il sustinem! Dar psd-istii de Alba ce fac? Nu vedem nicio reactie la aceasta nepasare a guvernului de doi bani, de mincinosi, de corupti, de impostori care au castigat alegerile cu pacaleli bune de 1 aprilie!!!

pedelistul ...liberal 27 august 2017 at 11:25

Fac bine-mersi ! Asteapta sa vada cum va tavaliti de….foame in „greva” asta !

Stef 24 august 2017 at 18:55

S-a saturat Piticul Atomic, sa mai faca pe „chibitarul”, si a trecut la gesturi teatrale, scoase din cele mai bune „Momente si schite”, a lui Caragiale! Imi amintesc cand umbla cu termometru in mana, vara in amiaza mare prin Cetate, ca sa-l acuze pe Hava de „incalzirea globala”, sau camd s-a legat cu lanturi de scorburile din Parcul Ciorilor din Cetate, ca sa nu i le fure nimeni, si sa aibe unde isi face „siesta”!

Leana 24 august 2017 at 23:19

Mai ROMANE sa nu uiti sa-ti iei si o ata si un sapun sa nu dureze prea mult MIZERIE URLATOARE

eneeia 25 august 2017 at 8:45

nu mai publicati prostiile piticului ! de ce nu faci greva pentru situatia din sanatate sau din invatamant ?

Stef 25 august 2017 at 13:40

Domnule Mircea Hava, daca cineva doreste sa compromita imaginea si asa sifonata a Parlamentului Romaniei, il sustine pana in panzele albe, pe aceasta „paiata”! Ca actiunile lui excentrice sunt contra productive, s-a vazut in trecut la numarul de voturi pe care la luat vechiul PNL in Alba-Iulia, unde Atomicitatea Sa isi „facea numerele”! Inteleg ca el a fost impus de Senatorul Fonfo, dar cum acum si Fomfo ii trecut „pe linie moarta”, ca si „puiul de securist”, Motreanu, sugerez ca in timp sa va debarasati, de „serviciile” acestui impostor!

Avram 25 august 2017 at 19:58

Ar fi mai benefic sa faceti greva setei ,pentru a sensibiliza pe cei din judetul Alba ,in legatura cu mafia pdl-pnl-ista care a pus mana pe sistemul de distribuire a apei si canalizare,au salarii si indemnizatii exagerate,muncitorii sunt folositi in interesul lor personal ,iar noi platim un pret exagerat.Acesti politruci trebuie eliminati din sistem,probabil in calitate de parlamentar puteti face acest lucru,in cazul in care nu le sunteti complice.Nu ne condamnati sa devenim si nespalati.

Comentariile sunt oprite