Ziarul Unirea

Deputatul Ioan Dîrzu transmite felicitări şi succes în continuare celor care au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat

La  finalizarea examenului de Bacalaureat, vreau să urez sincere felicitări celor care au trecut cu bine acest examen, pentru interesul şi efortul lor.

Rezultatele de anul acesta reflectă munca şi perseverenţa  elevilor, a cadrelor didactice şi implicit a parinţilor. Doar prin studiu şi educaţie continuă, putem avea rezultate din ce în ce mai bune  şi în felul acesta putem demonstra că şcoala romanească oferă resursa umană specializată necesară pe piaţa muncii. Avem nevoie de tineri bine pregătiţi, dedicaţi meseriei lor şi optimisti că în Romania  pot avea o carieră de succes .

ELIT

Ca şi deputat în Colegiul Apuseni – Teius sunt mândru de faptul că şcolile din această zonă se situează pe locuri bune şi foarte bune în ierarhia judeţului cu rezulate la examenul de bacalaureat , acest lucru este rezultatul profesionalismului cadrelor didactice, strădania elevilor şi susţinerea din partea parintilor.

Pe această cale vreu să mulţumesc şi Inspectoratului Scolar Judeţean Alba şi cadrelor didactice implicate care au dat dovată de profesionalitate şi corectitudine în organizarea şi desfăşurarea examenului de  Bacalaureat 2013.

Semnat: Preşedinte PSD Alba, deputat Ioan Dîrzu

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook