Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Deputatul Ioan Dîrzu despre guvernarea USL şi disponibilizările din sectorul public

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba, care a avut loc marţi, preşedintele organizaţiei, Ioan Dîrzu a vorbit despre problemele actuale din ţară, precum şi despre guvernarea USL de care se declară mândru. În ceea ce priveşte disponibilizările din sectorul public, deputatul vede partea plină a paharului şi spune că disponibilizarea posturilor neocupate a fost benefică pentru ca nimeni să nu mai ia bani publici fără merit.

Deputatul a vorbit şi despre întâlnirea FMI cu reprezentanţii guvernului şi spune că autorităţile române au fost felicitate pentru modul în care şi-au îndeplinit angajamentele, iar astfel România a depăşit deficitul bugetar excesiv. Ioan Dîrzu consideră că România trebuie să atragă capital din străinătate, mai ales din Rusia şi China.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Referitor la acuzaţiile care le fac o parte din senatorii PDL la guvernul USL  că au început epurarea politică, vreau să le aduc aminte cum au schimbat în două zile toţi directorii de instituţii prin modificarea unei ordonanţe” a declarat deputatul care vorbeşte apoi despre disponibilizările din sistemul public acolo unde spune că s-au redus cele 60.000 posturi printre care şi posturile neocupate. Acesta consideră aceasta o măsură bună pentru că nimeni nu va mai lua bani pe nemerit, pentru un post de conducere, care de fapt nu există.

Vreau sa le aduc aminte celor care acuză USL că face epurare politica că în perioada 2008, au făcut 740.000 disponibilizări, iar USL creat în această perioadă 100.000 locuri de muncă” a completat deputatul care susţine că locurile de muncă trebuie create mai cu seamă în sectorul privat.

Referitor la examenul de bacalaureat, preşedintele PSD Alba este mândru de judeţ şi susţine că este un procent bun de promovabilitate, iar în acest sens felicită conducerea, elevii şi cadrele didactice care şi-au făcut bine treaba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea