Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul Ioan Dîrzu despre guvernarea USL şi disponibilizările din sectorul public

Dragoş Suciu

Publicat

în

În cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba, care a avut loc marţi, preşedintele organizaţiei, Ioan Dîrzu a vorbit despre problemele actuale din ţară, precum şi despre guvernarea USL de care se declară mândru. În ceea ce priveşte disponibilizările din sectorul public, deputatul vede partea plină a paharului şi spune că disponibilizarea posturilor neocupate a fost benefică pentru ca nimeni să nu mai ia bani publici fără merit.

Deputatul a vorbit şi despre întâlnirea FMI cu reprezentanţii guvernului şi spune că autorităţile române au fost felicitate pentru modul în care şi-au îndeplinit angajamentele, iar astfel România a depăşit deficitul bugetar excesiv. Ioan Dîrzu consideră că România trebuie să atragă capital din străinătate, mai ales din Rusia şi China.

Referitor la acuzaţiile care le fac o parte din senatorii PDL la guvernul USL  că au început epurarea politică, vreau să le aduc aminte cum au schimbat în două zile toţi directorii de instituţii prin modificarea unei ordonanţe” a declarat deputatul care vorbeşte apoi despre disponibilizările din sistemul public acolo unde spune că s-au redus cele 60.000 posturi printre care şi posturile neocupate. Acesta consideră aceasta o măsură bună pentru că nimeni nu va mai lua bani pe nemerit, pentru un post de conducere, care de fapt nu există.

Vreau sa le aduc aminte celor care acuză USL că face epurare politica că în perioada 2008, au făcut 740.000 disponibilizări, iar USL creat în această perioadă 100.000 locuri de muncă” a completat deputatul care susţine că locurile de muncă trebuie create mai cu seamă în sectorul privat.

Referitor la examenul de bacalaureat, preşedintele PSD Alba este mândru de judeţ şi susţine că este un procent bun de promovabilitate, iar în acest sens felicită conducerea, elevii şi cadrele didactice care şi-au făcut bine treaba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Iulia Laza, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la Concursul Național „Educație pentru sănătate”, etapa județeană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Iulia Laza, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la Concursul Național „Educație pentru sănătate”, etapa județeană Iulia Laza, elevă la Colegiul Militar din Alba Iulia, a obținut mențiune la Concursul Național „Educație pentru sănătate”, etapa județeană. Activitățile extracurriculare provoacă elevii să pășească dincolo de paginile manualului de la clasă și să studieze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea