Rămâi conectat

Actualitate

Deputatul Florin Roman, despre persoanele care au „sărit coada” și s-au vaccinat fără programare: „Este de neacceptat!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, susține că este inadmisibil ca persoane în vârstă sau bolnave să nu fie vaccinate din cauza pilelor și relațiilor.

Redăm postarea deputatului PNL.

„Să înțelegem că avem parte de o vaccinare paralelă?

Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au înscris pe platformă…ceea ce este de neacceptat!

Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilități să fie amânate din cauza PILELOR și RELAȚIILOR.

Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare!

Aștept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate și privilegiații care au sărit peste rând!

Discursurile nu rezolvă incapacitățile de funcționare ale procesului de vaccinare!

AȘA NU NE MAI FACEM SĂNĂTOȘI”

Valeriu Gheorghiță, precizări despre cei care se vaccinează fără programare

Marți, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-covid, a făcut precizări despre situația în care anumite persoane se vaccinează fără programare.

„În ceea ce privește modalitatea de programare, pentru că au fost foarte multe persoane care vehiculau ipoteza că se vaccinează foarte multe persoane în afara sistemului de programare. Pot să vă spun că există în acest moment o serie de categorii de persoane care se vaccinează în afara sistemului de programare informatic în platformă și care sunt generate de condițiile medicale și sociale ale acestora.

Ne referim la persoane care sunt internate în centre medico-sociale și rezidențiale. Ele sunt vaccinate fără să existe programare în platforma informatică. Programarea la vaccinare ale acestor persoane se efectuează de către Comitetul Județean pentru Conducerea și Coordonarea Intervenției care asigură coordonarea activității de vaccinare din fiecare județ, împreună cu Direcțiile de Sănătate Publică, împreună cu directorul care administrează aceste centre”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea