Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul Călin Potor salută receptivitatea Guvernului în ceea ce priveşte repararea DN 7

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul liberal de Alba Călin Potor salută receptivitatea Guvernului Ponta în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor de pe DN 7, pe care le-a semnalat în urmă cu două săptămâni.

„Am adresat ministrului delegat pentru Proiectele de Infrastructură, Dan-Coman Şova, o interpelare privind situaţia precară a Drumului Naţional 7, cea mai importantă arteră rutieră a României din punctul de vedere al circulaţiei rutiere. În calitate de şofer care circulă săptămânal pe ruta Alba Iulia-Bucureşti şi retur, precum şi la cererea altor şoferi din judeţul Alba, l-am informat pe ministrul delegat Şova că foarte multe porţiuni din Drumul Naţional 7 se află într-o stare improprie desfăşurării unei circulaţii civilizate, de nivel european. Acest drum naţional, reparat în urmă cu doi ani, este în prezent într-o stare avansată de degradare. Am atras atenţia că, în special pe podurile şi podeţele de pe Valea Oltului, circulaţia este de coşmar, iar gropile au fost umplute doar cu piatră spartă”, a arătat Potor în interpelarea trimisă ministrului delegat pentru Proiectele de Infrastructură.

La câteva zile după ce a trimis documentul la Guvern, deputatul PNL a constatat pe teren că lucrurile au revenit la normal. „Am observat zilele trecute că porţiunile din DN 7 aduse în discuţie de mine au fost reparate corespunzător, respectiv s-a turnat asfalt peste gropi şi circulaţia a revenit la normal. Este un exemplu că Guvernul USL îşi face treaba cu seriozitate şi este receptiv la doleanţele oamenilor. Este important să continue la fel, pentru binele românilor”, a conchis deputatul Potor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea