Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat Sorin Bumb, PNL Alba: ”Semne rele anul are…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nici n-a început bine Anul Centenarului că PSD deja se referă doar la sută! Din păcate însă, doar în contextul unor noi scumpiri… S-a scumpit gazul cu 8 la sută, s-a scumpit curentul cu 5 la sută, crește dobânda de referință la 2 la sută, se va pune o taxă auto de vreo două sute, va mai urma, prin primăvară, o scumpire a gazului de încă câtva la sută… PSD nu se gândește însă și de unde va scoate populația toate aceste sute.

Am avertizat public, încă din luna aprilie a anului trecut, asupra costurilor ascunse pe care populația va trebui să le suporte în această iarnă, ca urmare a liberalizării prețului gazelor. De două zile, vedem cu toții în mass-media același comunicat: gazele se scumpesc la solicitarea furnizorilor. Altfel spus, ca urmare a liberalizării, PSD a scăpat de tot din mână reglementarea pe acest sector și acum prețurile le fac doar furnizorii. Foarte curând, probabil, o să începem să auzim iarăși de băieții deștepți din energie, doar că, de data aceasta în domeniul gazelor.

Trist este însă că scumpirile nu se opresc aici. Va mai urma o scumpire semnificativă a gazelor, undeva în primăvară și, în plus, va urma un întreg lanț de alte scumpiri, pentru că prețul gazelor influențează prețul a foarte multe alte produse utilizate în gospodăriile românilor.

Nu pot să nu remarc, încă o dată, din păcate, cinismul guvernării PSD. Cu zâmbetul pe buze, într-o pauză de ciomăgeală la partid, PSD bagă iarăși mâna, adânc, în buzunarul românilor. Într-adevăr, social-democrația, peste tot în lume, costă. În România însă, îi costă doar pe cetățeni!

Sorin Ioan BUMB, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea