Deputat Sorin Bumb, PNL Alba: ”Semne rele anul are…”

Nici n-a început bine Anul Centenarului că PSD deja se referă doar la sută! Din păcate însă, doar în contextul unor noi scumpiri… S-a scumpit gazul cu 8 la sută, s-a scumpit curentul cu 5 la sută, crește dobânda de referință la 2 la sută, se va pune o taxă auto de vreo două sute, va mai urma, prin primăvară, o scumpire a gazului de încă câtva la sută… PSD nu se gândește însă și de unde va scoate populația toate aceste sute.

Am avertizat public, încă din luna aprilie a anului trecut, asupra costurilor ascunse pe care populația va trebui să le suporte în această iarnă, ca urmare a liberalizării prețului gazelor. De două zile, vedem cu toții în mass-media același comunicat: gazele se scumpesc la solicitarea furnizorilor. Altfel spus, ca urmare a liberalizării, PSD a scăpat de tot din mână reglementarea pe acest sector și acum prețurile le fac doar furnizorii. Foarte curând, probabil, o să începem să auzim iarăși de băieții deștepți din energie, doar că, de data aceasta în domeniul gazelor.

Trist este însă că scumpirile nu se opresc aici. Va mai urma o scumpire semnificativă a gazelor, undeva în primăvară și, în plus, va urma un întreg lanț de alte scumpiri, pentru că prețul gazelor influențează prețul a foarte multe alte produse utilizate în gospodăriile românilor.

Nu pot să nu remarc, încă o dată, din păcate, cinismul guvernării PSD. Cu zâmbetul pe buze, într-o pauză de ciomăgeală la partid, PSD bagă iarăși mâna, adânc, în buzunarul românilor. Într-adevăr, social-democrația, peste tot în lume, costă. În România însă, îi costă doar pe cetățeni!

Sorin Ioan BUMB, deputat PNL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

anonim 12.01.2018 at 10:46

Noul slogan PDSR: “Semne bune? Anulare!!!”

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...