Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deputat PNL Valeria Schelean: PSD refuză adoptarea Legii insolvenței persoanelor fizice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Începând cu ziua de astăzi nu mai există nicio îndoială legată de adevăratele intenții ale PSD cu privire la Legea insolvenței persoanelor fizice. Deși Victor Ponta nu ezită să spună de fiecare dată că Guvernul și PSD susțin această reglementare, realitatea din Parlament demonstrează că dublul discurs al social-democraților funcționează încă o dată în dezavantajul românilor” a declarat astăzi Valeria Schelean, deputat PNL.

PNLÎn  ședința de marți a Comisiei juridice, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților parlamaentarul liberal a solicitat, în numele PNL, discutarea propunerii de lege privind insolvența persoanelor fizice.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 „Concluzia este simplă: PSD nu dorește adoptarea Legii insolvenței persoanelor fizice. Când este vorba de problemele concrete ale românilor, PSD preferă să nu facă nimic. Tactica preferată a social-democraților este devoalată încă o dată: una spun și alta fac”, a afirmat Valeria Schelean, deputat PNL, vicepreședinte al Comisiei Juridice, de Disciplină și Imunități din Camera Deputaților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea